Σημαντικές προμηθευτικές και λιανεμπορικές επιχειρήσεις του κλάδου των τροφίμων-ποτών διακρίθηκαν στα Loyalty Awards 2020, που διοργάνωσε η BOUSSIAS.

Ειδικότερα, η ΑΒ Βασιλόπουλος με το πρόγραμμα πιστότητας ΑΒ Plus απέσπασε πέντε βραβεία: Το χρυσό για το σχήμα πιστότητας AB Plus στην ενότητα «Best in Loyalty & Engagement» και την ενότητα του Food Retail, το χρυσό για την καλύτερη χρήση Brand Advocates & Influencers στη νέα υπηρεσία «Προσωπικές Προσφορές AB Plus», το αργυρό για την ενέργεια «Στα ΑΒ, κάθε επίσκεψη μετράει» στην κατηγορία «Best Direct Marketing Campaign», το αργυρό για το «Best Use of Digital Onboarding» και το αργυρό για την ομάδα Loyalty & Personalization της ΑΒ στην κατηγορία «Best in-house Loyalty Team». Στην κατηγορία Best in E-commerce ο όμιλος Metro έλαβε το χρυσό βραβείο και στην κατηγορία Best in Omnichannel το χάλκινο, ενώ Μασούτης έλαβε το χάλκινο στην κατηγορία του Food Retail για το πρόγραμμα Visa by Eurobank.

Σειρά διακρίσεων απέσπασαν οι επιχειρήσεις του ομίλου Vivartia: Στην κατηγορία Food & Beverage βραβεύτηκε με χρυσό το Everest Bite Club και με ασημένιο το All Star Club των Goody’s Burger House, ενώ ασημένιο στην κατηγορία Most Innovative Initiative έλαβαν από κοινού Everest, Pobuca και Atcom για το Everest Bite Club, το οποίο έλαβε και το ασημένιο στην κατηγορία Best Marketing Campaign. Το δίδυμο Everest-Atcom απέσπασε και χάλκινο στην ενότητα Best in E-Commerce, τo Everest Bite Club κατέκτησε και το ασημένιο στην ενότητα Best Use of Social Media, ενώ στην ενότητα Best Use of Gamification, Everest και Pobuca τιμήθηκαν με χάλκινο για το Everest Bite Club. O όμιλος Everest βραβεύτηκε και στην κατηγορία Best Use of CRΜ μαζί με τη Velti με χάλκινο βραβείο για την καμπάνια των Gοοdy’s Burger House, ενώ στην κατηγορία Best In-House Loyalty Team τα Goody’s έλαβαν το χάλκινο. Με χάλκινο διακρίθηκε επίσης η Ολυμπιακή Ζυθοποιία με τη Sheepfish για το DraughtMaster Club στην ενότητα Best Use of Rewards & Incentives, όπως και για το DraughtMaster Club στην κατηγορία Best Use of Digital Technology. Ασημένιο βραβείο έλαβαν οι Warply και Pernod Ricard για το Jameson J-Club.