Με την παρουσία περισσότερων των 200 επιχειρηματιών και στελεχών μεγάλων επιχειρήσεων από τον ευρύτερο χώρο του retail, του marketing και της τεχνολογίας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Απριλίου η τελετή απονομής των Loyalty Awards 2018. Πρόκειται για την πρώτη διοργάνωση των βραβείων που δημιουργήθηκαν από τη BOUSSIAS με σκοπό την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στην επιβράβευση και την πιστότητα πελατών, σε κλάδους όπως το λιανεμπόριο, οι τράπεζες, οι ασφάλειες, οι τηλεπικοινωνίες, ο τουρισμός και άλλοι.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, κ. Κωνσταντίνος Μαχαίρας, πρόεδρος του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ), αναφέρθηκε στη σημασία που έχουν τα βραβεία για την αγορά, τονίζοντας ότι η επένδυση σε ολοκληρωμένα προγράμματα πιστότητας, όταν οι δεσμοί των brands με το καταναλωτικό κοινό έχουν δεχθεί ισχυρότατο πλήγμα, πρέπει να είναι βασικό μέλημα των επιχειρήσεων. «Τα προγράμματα πρέπει να έχουν ως στόχο τη μετατροπή των customers σε shoppers, δίνοντάς τους συνεχώς λόγους για να επιλέγουν τα brands που υποστηρίζουν. Ειδικότερα σε μια εποχή που το λιανεμπόριο αλλάζει τόσο γρήγορα, ώστε μέσα στην επόμενη πενταετία δεν θα μοιάζει καθόλου με αυτό που γνωρίζουμε σήμερα, πρέπει όλοι να είμαστε σε εγρήγορση», είπε ο κ. Μαχαίρας, ολοκληρώνοντας την ομιλία του. Στη συνέχεια, απένειμε Τιμητικό Βραβείο στον κ. Παναγιώτη Λύκο, πρόεδρο ΔΣ της εταιρείας Inform-Λύκος, για τη συμβολή του στην ανάπτυξη των υποδομών του λιανεμπορίου και ειδικότερα σε τομείς που συνδέονται άμεσα με την ενίσχυση της σχέσης των επιχειρήσεων με τους πελάτες τους. Το βραβείο παρέλαβε για λογαριασμό του 90χρονου πλέον κ. Παναγιώτη Λύκου, ο εγγονός του κ. Πάνος Λύκος.

Η τελετή συνεχίστηκε με την παρουσίαση των βραβείων που κατέκτησαν οι διαγωνιζόμενες εταιρείες. Χρυσά βραβεία κέρδισαν οι υποψηφιότητες των εταιρειών: Εθνική Τράπεζα, Vodafone Greece, Goody’s Burger House, Τράπεζα Πειραιώς, Χρυσή Ευκαιρία, QIVOS – FF Group, West – WIND, Β. ΚΑΥΚΑΣ, SiEBEN – Vero, Τράπεζα Eurobank Ergasias και WIND. Η βραδιά κορυφώθηκε με τις απονομές των σημαντικών ειδικών διακρίσεων, «Loyalty Brand of the Year», που κατέκτησε η WIND και «Loyalty Agency of the Year» η εταιρεία QIVOS.

Με τη φωτογράφιση των νικητών, που ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη διοργάνωση των βραβείων, η βραδιά έκλεισε με το κοινό να απολαμβάνει το ποτό του σε χαλαρό, εορταστικό κλίμα, στο roof bar του Gazarte.

Τα βραβεία απένειμαν στους νικητές οι κ.κ.: Κ. Μαχαίρας, ΙΕΛΚΑ, Γ. Σαρηγιαννίδης, WEST, Α. Ποταμίτης, IΠΕ, Α. Μιχαηλίδου, Response, Αντώνης Ζαΐρης, ΣΕΛΠΕ, Ε. Καραλής, QIVOS, F. Thibaut, ΕΙΕΠ, Μ. Κορομηλά, ATC, Γ. Μητρόπουλος, ΕΥ, Α. Βρεχόπουλος, ΟΠΑ, Π. Ιμιρζιάδης, Sales Promotion Center, Γ. Μπαμπαλιάρης, Optimal HR, Π. Μελισσαρόπουλος, Moosend, Ά. Σαββίδου, Linakis Digital, Π. Κοντόπουλος, Wedia, Α. Κοτζαμανίδης, Entersoft και Ν. Μανιάτης, IBM.

info

  • Η τελετή απονομής είχε ως παρουσιάστρια την ιδιαιτέρως συμπαθή στο κοινό ηθοποιό κ. Βαλέρια Κουρούπη.
  • Χορηγός των βραβείων ήταν η εταιρεία WEST και υποστηρικτής η εταιρεία RESPONSE.