Από τις 8 Μαΐου και για τέσσερα διήμερα όσες γυναίκες επισκέπτονται επιλεγμένα καταστήματα Hondos Center θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα  προϊόντα Lipton Linea, αλλά και να δεχτούν τις πολύτιμες συμβουλές των διαιτολόγων-διατροφολόγων συνεργατών της επιστημονικής ομάδας “Απίσχνασις-λόγω διατροφής”.

Συγκεκριμένα, το Lipton Linea, καθώς και οι διαιτολόγοι-διατροφολόγοι, βρίσκονται στις 8-9 Μαΐου στα Hondos Center του Κολωνακίου και της Καλλιθέας, στις 15-16 Μαΐου, στα Hondos Center της Ερμού και των Αμπελοκήπων, στις 22-23 Μαΐου στα Hondos Center Ομονοίας και Γλυφάδας και, τέλος, στις 29-30 Μαΐου στα Hondos Center Περιστερίου και Κηφισιάς.

Οι διαιτολόγοι είναι στη διάθεσή των γυναικών για να τις ενημερώσουν αναφορικά με τις ευεργετικές ιδιότητες του πράσινου τσαγιού και των κατεχινών (φυσικά αντιοξειδωτικά του τσαγιού), και σχετικά με τον υπολογισμό του δείκτη της σωματικής τους μάζας. Παράλληλα, θα παράσχουν κατάλληλες διατροφικές συμβουλές, που θα τις βοηθήσουν να ενισχύσουν τον μεταβολισμό τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Lipton Linea έχει διπλάσια περιεκτικότητα σε κατεχίνες, σε σχέση με την κλασική σειρά πράσινου τσαγιού Lipton.

Το Lipton Linea είναι ένα νέο προϊόν της σειράς πράσινου τσαγιού Lipton, που δημιουργήθηκε ειδικά για όσους θέλουν να φροντίζουν τη γραμμή και την υγεία τους. Στην Ελλάδα, τη διανομή και το marketing του Lipton Linea, όσον αφορά στο έτοιμο προς κατανάλωση τσάι, διαχειρίζεται η PepsiCo-HBH, η οποία ανήκει στην Pepsi Bottling Group από το 1999, ενώ το Lipton Linea φακελάκια πυραμίδες διαχειρίζεται η Unilever Hellas.