Την πρωτοποριακή μέθοδο εκμάθησης ξένων γλωσσών iTalk παρουσίασαν πρόσφατα στο cafe Ελευθερουδάκης οι κυρίες Μπριγκίττα Παπασταύρου, εκ μέρους της εταιρείας Linguaphone, και Σοφίκα Ελευθερουδάκη, εκ μέρους της εταιρείας Ελευθερουδάκης, τονίζοντας την καινοτομία που παρουσιάζει, τον τρόπο γέννησης του προϊόντος και, γενικότερα, τη σημασία της συνεργασίας των δύο εταιρειών. Η νέα μέθοδος διατίθεται αποκλειστικά από τα 35 σημεία πώλησης των βιβλιοπωλείων Ελευθερουδάκης σε όλη την Ελλάδα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη νέα συνεργασία μεταξύ Linguaphone και Ελευθερουδάκη και με την μεγάλη επιτυχία του καινοτόμου προϊόντος iTalk, που από κοινού παρουσιάσαμε πρόσφατα στην αγορά. Πιστεύουμε ότι το iTalk εκφράζει με έναν πολύ πρωτοποριακό τρόπο την εποχή μας, καλύπτοντας τις απαιτήσεις των σημερινών ανθρώπων, αφενός για ελεύθερο χρόνο και αφετέρου για γνώση!», δήλωσε η κ. Σοφίκα Ελευθερουδάκη, ενώ συνέχισε η κ. Μπριγκίττα Παπασταύρου λέγοντας: «Δύο παραδοσιακές επιχειρήσεις, που ειδικεύονται στη διάδοση της γνώσης, ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια -πιστεύω- ευρηματική, και μάλιστα πρωτοποριακή, πρωτοβουλία. Θέτουμε τη σύγχρονη τεχνολογία στην υπηρεσία της σύγχρονης γνώσης. Το iTalk απευθύνεται στους σημερινούς νέους κάθε ηλικίας και είναι προσαρμοσμένο στους σημερινούς ρυθμούς ζωής. Ο Ελευθερουδάκης και η Linguaphone δημιούργησαν ένα πρωτότυπο προϊόν, το οποίο φιλοδοξούμε να δώσει νέα ώθηση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών, αυτό το απαραίτητο όχημα στο “παγκόσμιο χωριό” μας».

Το iTalk περιλαμβάνει 1 έγχρωμο δίγλωσσο βιβλίο, 4 CD ήχου και μία συσκευή Playaway™ με το ηχογραφημένο υλικό. Οι γλώσσες εκμάθησης του iTalk είναι οι εξής: ελληνικά (για αγγλόφωνους), τουρκικά, γερμανικά, ισπανικά, ιταλικά, γαλλικά και αγγλικά.

Οπως σημειώνεται από τις δύο εταιρείες, “ο μεγάλος αριθμός φωτογραφιών και εικόνων του βιβλίου βοηθάει να αποκτήσει κανείς μια άποψη για τη χώρα, τη γλώσσα της οποίας μελετά, και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την εκμάθησή της. Οι ηχογραφήσεις είναι δίγλωσσες (οι οδηγίες και επεξηγήσεις δίνονται στα Ελληνικά – ή στα Αγγλικά για τη μέθοδο Ελληνικών) από επαγγελματίες εκφωνητές, που μιλούν τη μητρική τους γλώσσα μεταφέροντας με απόλυτα φυσικό τρόπο το λεξιλόγιο, το οποίο ξεπερνά τις 500 βασικότερες λέξεις της γλώσσας.

Με την ανεξαρτησία που προσφέρουν οι δίγλωσσες ηχογραφήσεις και η συσκευή Playaway™, το iTalk είναι ιδανικό για μελέτη στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στη μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, στο γυμναστήριο -πρακτικά οπουδήποτε και οποτεδήποτε επιλέξει ο εκπαιδευόμενος”.