Με προσφορές, πλούσιο μπουφέ, δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά κ.ά. εγκαινιάστηκε στις 30 Μαρτίου το Lidl νέας γενιάς στη Λαμία, στην οδό Ταϋγέτου 36.

Πρόκειται για ένα νέο environmental branding concept, με ελκυστική και μοντέρνα αρχιτεκτονική, η οποία υπόσχεται ευχάριστη και άνετη εμπειρία αγορών. Ο χώρος είναι οπτικά αναβαθμισμένος, ώστε να είναι αποδοτικότερη η παρουσίαση της ποικιλίας των προϊόντων, ενώ η νέα γραμμή καταστήματος προτάσσει θεματικά corners, που οριοθετούν το μανάβικο, τον φούρνο, το κρεοπωλείο, το ιχθυοπωλείο, την κάβα και το τμήμα καλλυντικών.

Ο νέος χρωματικός συνδυασμός του λευκού και του γκρι, συνοδευμένος από ένα δρύινο χρώμα, αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία εναλλάσσονται οι φωτογραφικές αποτυπώσεις προϊόντων, τα χειρόγραφα σχέδια και τα μηνύματα. Σημειώνεται ότι στο εν λόγω μοντέλο υιοθετείται ο φωτισμός LED για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας, ενώ αποφεύγεται η χρήση βλαβερών για το περιβάλλον ψυκτικών υγρών. Επίσης, διευρύνονται οι χώροι στάθμευσης, διατίθενται χώροι WC χωριστά για τις μητέρες κλπ.