Η Lidl Ελλάς παρατείνει την πρωτοβουλία του Υπουργείου Ανάπτυξης «Μόνιμη Μείωση Τιμής». Η Διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε την παράταση του συγκεκριμένου μέτρου και μετά το πέρας του θεσμοθετημένου από την Κυβέρνηση εξαμήνου, θέλοντας να προσφέρει λύσεις για όλες και όλους με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, σε σταθερά χαμηλές τιμές.

«Προχωράμε σε σημαντικές υποστηρικτικές δράσεις πέρα από τις θεσμικές πρωτοβουλίες της πολιτείας. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε με κάθε τρόπο το “Καλάθι του Νοικοκυριού” και παρατείνουμε την πρωτοβουλία “Μόνιμη Μείωση Τιμής” του Υπουργείου Ανάπτυξης, τόσο σε επώνυμα, όσο και σε ιδιωτικής ετικέτας προϊόντα, συμβάλλοντας ενεργά στην καταπολέμηση της ακρίβειας», δήλωσε ο Martin Brandenburger, CEO και Πρόεδρος του ΔΣ της Lidl Ελλάς.

Μείωση τιμής το λιγότερο κατά 5% σε επώνυμα και PL προϊόντα
Η επέκταση του μέτρου αφορά τη μείωση τιμής το λιγότερο κατά 5% σε τουλάχιστον 80 προϊόντα, επώνυμα και ιδιωτικής ετικέτας. Από τον Μάιο του 2023 και πριν τεθεί σε εφαρμογή η πρωτοβουλία «Μόνιμη Μείωσης Τιμής» του Υπουργείου Ανάπτυξης, η Lidl Ελλάς προέβη σε μειώσεις τιμών, διαθέτοντας περισσότερα από 330 προϊόντα με μόνιμα χαμηλή τιμή έως και μείον 37%. Επιπλέον, σύμφωνα με έρευνες που εκπονεί εσωτερικά και σε τακτική βάση σε πάνω από 200 προϊόντα βασικής ανάγκης, προκύπτει πως η Lidl Ελλάς είναι τουλάχιστον 10% φθηνότερη σε σχέση με τα υπόλοιπα σούπερ μάρκετ.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter