Ηχηρή παρουσία, ως Μεγάλος Χορηγός στο 8ο No Finish Line Athens, είχε για τρίτη συνεχή χρονιά η Lidl Ελλάς. Η κορυφαία αθλητική δράση φιλανθρωπικού χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε από τις 15 έως τις 19 Μαΐου στην Αγορά του ΟΑΚΑ με σκοπό την υλοποίηση προγραμμάτων μέσω του «Μαζί για το Παιδί».

Η εταιρεία ενίσχυσε τη διοργάνωση ως ονομαστικός χορηγός των παράλληλων αθλητικών αγώνων Lidl Family Run και Lidl Woman Run. Πόλο έλξης αποτέλεσε το περίπτερο της Lidl Ελλάς, με την εταιρεία να προσφέρει φρεσκοστυμμένο χυμό και σνακ στους συμμετέχοντες.

Στο φετινό No Finish Line Athens συμμετείχαν σχεδόν 10.000 άνθρωποι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα προσφοράς σε οικογένειες με παιδιά με πρόβλημα υγείας ή αναπηρίας. Με τη συμβολή της Lidl Ελλάς η διοργάνωση πέτυχε τον μεγάλο στόχο και ξεπέρασε το φράγμα των 100.000 χλμ., πετυχαίνοντας αύξηση κατά 50% της συνολικής δωρεάς για το «Μαζί για το Παιδί».

Η ομάδα της Lidl Ελλάς κατέγραψε συνολικά 914 χιλιόμετρα αγάπης. Η εταιρεία πρόκειται να μεταφράσει τα χιλιόμετρα αυτά σε χρηματική δωρεά για τη στήριξη του έργου του οργανισμού «Μαζί για το παιδί», προσφέροντας 25€ για κάθε χιλιόμετρο, ήτοι 22.850. Ωστόσο η εταιρεία, στο πλαίσιο των 25ων γενεθλίων της, θα συμπληρώσει τη δωρεά, δίνοντας συνολικά 25.000€ στο «Μαζί για το Παιδί» για το πρόγραμμα «Στήριξη Ευάλωτων Οικογενειών», αλλά και το Παιδικό Φεστιβάλ του οργανισμού.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter