Με Gold διάκριση για πρώτη φορά και τιμητικό έπαινο για την προσφορά στην κοινωνία, αναγνωρίζεται η αφοσίωσή της στη βιωσιμότητα και την κοινωνική υπευθυνότητα. Μετά από τέσσερις συνεχόμενες silver διακρίσεις, η Lidl Ελλάς παραμένοντας πιστή στο όραμά της για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική υπευθυνότητα, πέτυχε φέτος τη Gold διάκριση σύμφωνα με τα διεθνή κριτήρια αξιολογήσεων CR Index.

Η εταιρεία αποτέλεσε την πρώτη εταιρεία του κλάδου που τιμήθηκε με τη Gold διάκριση αλλά και τιμητικό έπαινο για τις κοινωνικές δράσεις, αναγνωρίζοντας τις υπεύθυνες πρακτικές της στην κοινωνία, την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και την εταιρική διακυβέρνηση.

«Η κατάκτηση της Gold διάκρισης στον CR Index 2023-2024, μας γεμίζει υπερηφάνεια και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να προάγουμε υπεύθυνες πρακτικές που μειώνουν το αποτύπωμα μας στο περιβάλλον και ενισχύουν την κοινωνία. Βασιζόμενοι στο τρίπτυχο της στρατηγικής μας για την εταιρική υπευθυνότητα «Καλό για τον πλανήτη», «Καλό για τους ανθρώπους» και «Καλό για σένα», αναλαμβάνουμε την ευθύνη στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο», δήλωσε η Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων & Βιωσιμότητας Lidl Ελλάς.

Η αξιολόγηση του CR Index πραγματοποιήθηκε για 16η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης, το οποίο στηρίζει και επιβραβεύει την εταιρική υπευθυνότητα και τη βιώσιμη ανάπτυξη που ενσωματώνονται στην επιχειρηματική στρατηγική.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter