Η Lidl Hellas από 29 Οκτωβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με κάθε αγορά μιας συσκευασίας Favorina με λούτρινο ζωάκι και σοκολατάκια αξίας 6,99, πρόσφερε 2 ευρώ υπέρ των σκοπών του οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ειδικότερα, έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 120.000 ευρώ, πρόκειται να αναβαθμίσει το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας του Νομού Αττικής του οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού, με τη δημιουργία ενός ειδικά διαμορφωμένου χώρου στις εγκαταστάσεις του (Νέα Μάκρη), για την παροχή άμεσης ψυχολογικής υποστήριξης και φροντίδας.

Η Lidl από το 2015 διαθέτει για τους σκοπούς του οργανισμού εταιρικό ακίνητο, ενώ καλύπτει σε μηνιαία βάση όλα τα λειτουργικά έξοδα του εν λόγω Κέντρου Στήριξης. Οι σχετικές δαπάνες της υπερβαίνουν τις 450.000 ευρώ μέχρι σήμερα. Σημειώνεται, επίσης, ότι έχει παραχωρήσει στο οργανισμό δύο επαγγελματικά οχήματά της, τα οποία αναλαμβάνουν καθημερινά την κάλυψη των αναγκών όλων των παραρτημάτων του στο Νομό Αττικής και τη Βόρεια Ελλάδα, με προϊόντα από τα καταστήματά της.