H Libero καλεί τους γονείς σε μια διαφορετική προσέγγιση της διαδικασίας αλλαγής πάνας. Με τις νέες προτάσεις του brand, που αφορούν στη βελτίωση της χρήσης των προϊόντων, της αποτελεσματικότητάς τους αλλά και της συσκευασίας τους, οι γονείς μπορούν να την αντιμετωπίσουν σαν μια ακόμη ευκαιρία επαφής και παιχνιδιού με το μωρό τους, αγαπώντας την κάθε στιγμή, όπως προτρέπει και η νέα επικοινωνιακή καμπάνια της Libero.

Οι πάνες και τα μωρομάντηλα Libero κατασκευάζονται στην Ευρώπη για πάνω από 50 χρόνια. Παρόλο που οι πάνες έχουν αλλάξει ριζικά μέσα σε αυτό το διάστημα, η δέσμευση της Libero να παρέχει την πιο απορροφητική, άνετη και υποαλλεργική πάνα για τα μωρά, και μωρομάντηλα χωρίς αλκοόλ και παραβένες, παραμένει σταθερή. Δεν εφησυχάζει ποτέ και πάντα δημιουργεί κάτι νέο για τα παιδιά και τους γονείς.

Φέτος, η μάρκα διατηρεί όλα τα παραπάνω στοιχεία, ενώ προσθέτει μεγαλύτερη απαλότητα στο εξωτερικό κάλυμμα των πανών, βελτιώνει την εφαρμογή τους στα μικρά μεγέθη Newborn και δημιουργεί διαφορετικά σχέδια σε κάθε πακέτο για να αυξηθεί η διαδραστικότητα μεταξύ του γονέα και του παιδιού κατά την διάρκεια της αλλαγής πάνας. Με τη Libero η αλλαγή της πάνας γίνεται μία ακόμη ευκαιρία να αγαπήσει ο γονέας την κάθε στιγμή με το μωρό του.

«Αγάπησε την κάθε στιγμή»
Η Libero, μέσα από κάθε επικοινωνία της με τους καταναλωτές, παροτρύνει τους γονείς να δουν τα πράγματα μέσα από τη νέα της φιλοσοφία, όπως αυτή περικλείεται στο μότο «Αγάπησε την κάθε στιγμή». Στόχος αυτής της επικοινωνίας είναι η Libero να δείξει στους νέους γονείς τον τρόπο να δουν την αλλαγή της πάνας του μωρού τους, και όχι μόνο, διαφορετικά. Να την αντιμετωπίσουν σαν μία ευκαιρία να βρεθούν κοντά στο μωρό τους για μία ακόμη στιγμή παραπάνω, να το αγκαλιάσουν, να το φιλήσουν και να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί του.

Επίσης, στο πλαίσιο αυτής της φιλοσοφίας η Libero παρουσιάζει το www.LoveEveryMoment.gr, ένα site το οποίο ενισχύει όλη τη δυναμική αυτού του «κινήματος» και ζητάει από τους γονείς να κάνουν τις δικές τους δεσμεύσεις απέναντι στα παιδιά τους. Είτε ταυτίζονται με μία, δύο, όλες ή και παραπάνω από αυτές, όπως παρουσιάζονται στο site, η Libero προκαλεί τους γονείς να μην αφήνουν στιγμές με τα παιδιά τους απαρατήρητες ή δεδομένες γιατί κάθε στιγμή είναι μοναδική και έχει τη δική της δυναμική.

Αλλαγές και διαφοροποίηση στο ράφι
Φέτος αλλάζουν και το λογότυπο Libero και οι εξωτερικές συσκευασίες. Το λογότυπο γίνεται ακόμα πιο μοντέρνο, με τη χρήση μιας «καθαρής» γραφής και ενός πολύ ωραίου μωβ χρώματος. Οι συσκευασίες ξεχωρίζουν με πολύ ζωντανές εικόνες και μωρά «έτοιμα να σου μιλήσουν» ή να «τρέξουν» ειδικά στις Up&Go, ενώ επιτυγχάνεται η ευκολία στην επιλογή, καθώς ο καταναλωτής βλέπει στο πακέτο μόνο την πληροφορία που χρειάζεται: τη μάρκα, τον τύπο, το νούμερο και τα κιλά.

Επίσης, οι νέες συσκευασίες έχουν χρωματική διαφοροποίηση των σειρών, γεγονός που επιτρέπει τη διαφοροποίηση στο ράφι. Όσον αφορά στις προϊοντικές καινοτομίες, αυτές παραμένουν να είναι στη Libero Newborn, το Navel Care, τη μοναδική πάνα που έχει αφαιρέσει τον πυρήνα της από την περιοχή γύρω από τον αφαλό, μειώνοντας τον κίνδυνο μόλυνσης του μωρού.

Η Libero Swimpants, είναι η πάνα μαγιό μιας χρήσης με ειδικό πυρήνα που δεν διογκώνεται στο νερό, κατάλληλη για τις πρώτες βουτιές στην πισίνα για baby swimming και φυσικά για τα μπάνια στην θάλασσα, που γίνονται πιο ευχάριστα και για τους γονείς. Η Libero Up&Go, είναι ίσως η μοναδική πάνα που μοιάζει τόσο πολύ με ένα μικρό εσώρουχο και προσαρμόζεται πάντα στις κινήσεις του παιδιού.

Επιπρόσθετα, οι 2 σειρές μωρομάντηλων, με ελαφρύ άρωμα η μία και premium άκαμπτο καπάκι η δεύτερη, φροντίζουν για την καθαριότητα και φρεσκάδα κατά τη διάρκεια του αλλαγής της πάνας. Τέλος, η σειρά Libero Night Comfort, η πάνα για τη νυχτερινή ενούρηση, οι σαλιάρες Libero Bibs και τα σελτεδάκια Libero Mats, έρχονται να συμπληρώσουν τη σειρά προϊόντων και φροντίδας Libero για τη μαμά, τον μπαμπά και το μωρό.

Η εταιρεία
Η SCA (www.sca.com) αποτελεί ηγέτιδα διεθνή εταιρεία προϊόντων προσωπικής υγιεινής και δασικών προϊόντων. Ο όμιλος αναπτύσσει και παράγει προϊόντα προσωπικής φροντίδας, χαρτικά για προσωπική και οικιακή χρήση και δασικά προϊόντα με απόλυτα βιώσιμες μεθόδους. Οι πωλήσεις πραγματοποιούνται σε περίπου 100 χώρες με πολλές ισχυρές μάρκες, συμπεριλαμβανομένων των παγκοσμίως γνωστών μαρκών TENA και Tork, καθώς και των εμπορικών σημάτων Lotus, Libresse, Tempo και Libero.

Ως ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης δασικών εκτάσεων στην Ευρώπη, η SCA δίνει μεγάλη έμφαση στην αειφόρο διαχείριση των δασών. Ο όμιλος διαθέτει περίπου 36.000 υπαλλήλους και οι πωλήσεις το 2012 ανήλθαν σε 85 δισ. κορώνες (9,8 δισ. ευρώ). Η SCA ιδρύθηκε το 1929, έχει την έδρα της στη Στοκχόλμη -Σουηδία- και είναι εισηγμένη στο NASDAQ OMX Stockholm.

Εταιρική Υπευθυνότητα
Η εταιρική υπευθυνότητα αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της λειτουργίας της SCA Hygiene Products και διαχέεται σε κάθε λειτουργία της εταιρείας. H φιλοσοφία της εταιρείας αποτυπώνεται στο λογότυπό της, SCA care of life: «Νοιαζόμαστε για το περιβάλλον και την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε, προσφέρουμε βιώσιμες λύσεις, φροντίζουμε για τη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινής ζωής και λειτουργούμε ως υπεύθυνο μέρος ενός ευρύτερου συνόλου. Είμαστε κοντά σε όλους τους καταναλωτές, πελάτες και συνεργάτες μας, με μοναδικό στόχο να κάνουμε την καθημερινή τους ζωή ασφαλέστερη και πιο άνετη».

www.LoveEveryMoment.gr

Η Μαρία Σαμπανίδου είναι Brand Manager Libero, SCA Hygiene Products Hellas