Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, εστιάζουμε κατά προτεραιότητα στον καταναλωτή, ενώ ταυτόχρονα συγκρατούμε τα κόστη μας, χωρίς να αλλοιώνουμε το χαρακτήρα και την προσωπικότητά μας. Επιδίωξή μας είναι να αυξάνεται η παραγωγικότητά μας, χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα, η ποικιλία και η εξυπηρέτηση που απολαμβάνουν οι πελάτες μας στα καταστήματα της ΑΒ.

Ο τρόπος που το πετυχαίνουμε αυτό είναι πολύ συγκεκριμένος. Μένουμε σταθεροί στις αξίες μας, επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες, λειτουργούμε με συνέπεια, έχοντας γνώση των πελατών μας, η ικανοποίηση των οποίων αποτελεί τη βάση της ανάπτυξής μας. Οι αξίες μας σε συνδυασμό με τη σαφή στρατηγική μας τοποθέτηση, μας έχουν βοηθήσει να είμαστε μια υγιής επιχείρηση, με ισχυρή θέση στην αγορά παρά το δύσκολο περιβάλλον.

Παράλληλα, προσανατολιζόμαστε και σε νέες μορφές συνεργασίας, ενώνοντας τις δυνάμεις μας με επιχειρήσεις από το μεσαίο δυναμικό του κλάδου μας, προκειμένου να διευκολυνθεί και η κατάσταση για τον μεσαίο τοπικό επιχειρηματία. Σεβόμενοι πάντα τις αλυσίδες του κλάδου, για το επίπεδο της δουλειάς και της ανάπτυξής τους σε όλη την επικράτεια, προχωράμε στη συνδυαστική λύση της αγοράς συγκεκριμένων καταστημάτων, της ένταξης κάποιων άλλων σε δίκτυο δικαιόχρησης και στη διατήρηση μερικών στην υπάρχουσα ιδιοκτησία.

Πρόκειται για έναν νέο τρόπο συνεργασίας, ο οποίος, αν ανταποκριθεί στις προσδοκίες που δημιουργεί, μπορεί να αποτελέσει οδηγό σχετικά με μια ορισμένη λειτουργία του κλάδου μας σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον, όπως διαμορφώθηκε τα τελευταία χρόνια. Στην ΑΒ Βασιλόπουλος είμαστε πεπεισμένοι ότι τον καταναλωτή τον κερδίζεις με τη συνέπεια σου και με την επικέντρωση πάνω στις ανάγκες του, ανεξάρτητα από το αν είσαι μικρός ή μεγάλος λιανέμπορος.

Λεωνίδας Βρεττάκος
Chief Operating Officer Greece της ΑΒ Βασιλόπουλος