Ο Μπάρμπα Στάθης, η πιο αγαπημένη ελληνική μάρκα κατεψυγμένων λαχανικών, αποτελεί εδώ και 40 χρόνια την πρώτη επιλογή για το οικογενειακό τραπέζι, προσφέροντας τη μεγαλύτερη ποικιλία λαχανικών και τις πιο φρέσκιες, αγνές, υγιεινές και νόστιμες προτάσεις διατροφής.

O αγαπημένος σε όλους μας Μπάρμπα Στάθης ανταποκρίνεται με υπευθυνότητα στις διατροφικές ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας προσφέροντας όλο τον χρόνο περισσότερους από 70 κωδικούς λαχανικών, ανάμικτων λαχανικών, ρυζιών με λαχανικά και πατατών.

Πιστός στην καινοτομία, ο Μπάρμπα Στάθης ανανεώνει την εικόνα των προϊόντων του με νέες συσκευασίες που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη φρεσκάδα, την ποιότητα και την αγνότητα των λαχανικών του και παρέχουν στον καταναλωτή τη σιγουριά ότι επιλέγει το καλύτερο για τη διατροφή του.

Όλες οι νέες συσκευασίες, με τον ιδιαίτερα σύγχρονο σχεδιασμό, φέρουν στο μπροστινό μέρος τους τη σφραγίδα διατήρησης βιταμινών που έρχεται να πιστοποιήσει τον έλεγχο και την ποιότητα των λαχανικών Μπάρμπα Στάθης, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Ο Μπάρμπα Στάθης, ένα όνομα συνυφασμένο με τα λαχανικά, εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο σύστημα φροντίδας των προϊόντων του και μπορεί να εγγυηθεί ότι τα λαχανικά Μπάρμπα Στάθης έρχονται στο πιάτο των καταναλωτών χωρίς συντηρητικά, χωρίς ίχνος φυτοφαρμάκων, διατηρώντας τις βιταμίνες και όλη τους τη γεύση.

Η υποδειγματική καλλιέργεια των λαχανικών Μπάρμπα Στάθης, σύμφωνα με τις αρχές και τα διδάγματα 40 χρόνων εμπειρίας στην εύφορη και σοφή ελληνική γη, η επιλογή των σπόρων με τα αυστηρότερα ποιοτικά κριτήρια, η διαρκής παρακολούθηση έμπειρων γεωπόνων, η προσωπική αφοσίωση και η επιστημονική γνώση, εξασφαλίζουν όχι μόνο την πλούσια γεύση αλλά και την ανώτερη διατροφική αξία των λαχανικών Μπάρμπα Στάθης.

Οι άνθρωποι του Μπάρμπα Στάθη περιμένουν με υπομονή την ιδανική στιγμή της ωρίμασης και τότε μόνο αποφασίζουν να παγώσουν τον χρόνο! Τα λαχανικά Μπάρμπα Στάθη κόβονται την ιδανική στιγμή της ωρίμανσής τους και καταψύχονται μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Γι’ αυτό μόνο ο Μπάρμπα Στάθης μπορεί να εγγυηθεί πως οι καταναλωτές τρώνε λαχανικά στο απόγειο της φρεσκάδας τους, τόσο φρέσκα όσο τη στιγμή που κόπηκαν!

Παράλληλα, οι αναγραφόμενες διατροφικές πληροφορίες, καθώς και η αναλυτική διατροφική αξία μίας μερίδας, σύμφωνα με το ευρωπαϊκό σύστημα Ενδεικτικής Ημερήσιας Πρόσληψης (GDΑ), παρέχουν μια ολοκληρωμένη ενημέρωση στους καταναλωτές. Επιπλέον, οι οδηγίες χρήσης σε κάθε συσκευασία και οι νέες συνταγές τους δίνουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τα πιο μοναδικά και γευστικά πιάτα!

Όσα χρόνια κι αν περάσουν η ανάγκη όλων για σωστή διατροφή παραμένει η ίδια, με τα λαχανικά να διατηρούν τον δικό τους ξεχωριστό ρόλο. 40 και πλέον χρόνια τώρα, ο Μπάρμπα Στάθης προσφέρει στον καταναλωτή τη μεγαλύτερη ποικιλία λαχανικών, χωρίς συμβιβασμούς στη θρεπτική τους αξία και την απόλαυση!

Info:
Προϊόντα: Κατεψυγμένα λαχανικά
Μπάρμπα Στάθης
Key contacts: Marketing Director: Αγάπη Παπαδοπούλου, Group Product Manager: Έλλη Λίμπου, Product Manager: Ελένη Χατζηιωάννου
Μπάρμπα Στάθης ΑΒΕΕ, Δρόμος Α5, ΒΙ.ΠΕ.Θ., 570 22, Σίνδος, Θεσ/νίκη, Τηλ.: 2310 798483, Fax: 2310 797216, www.barbastathis.com, info@barbastathis.com.