Η Κύκνος ΑΕ εμπλουτίζει τη γκάμα της με τις νέες συσκευασίες Top Down για τις μαγιονέζες premium και light. Αναλυτικά, αυτές οι καινοτόμες συσκευασίες επιτρέπουν στους καταναλωτές να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μαγιονέζα με άνεση και ευκολία, διασφαλίζοντας τη μέγιστη απόλαυση χωρίς σπατάλη.

Η Kyknos μαγιονέζα Premium Top Down χαρακτηρίζεται από την πλούσια, κρεμώδη υφή της και τη λαχταριστή γεύση που προσδίδει αυθεντική απόλαυση σε κάθε πιάτο και δημιουργία. Από την άλλη, η Kyknos μαγιονέζα Light Top Down, με σχεδόν 60% λιγότερα λιπαρά, αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να προσέχουν τη γραμμή τους χωρίς να κάνουν συμβιβασμούς στη γεύση και την απαλή υφή.

Παρασκευασμένες από αγνά συστατικά, με κρόκους ελληνικών αυγών και χωρίς γλουτένη, οι μαγιονέζες της Κύκνος αποτελούν την τέλεια συνοδεία για κάθε φαγητό. Από απλά τοστάκια και σάντουιτς έως πιο σύνθετες συνταγές όπως club sandwiches, tacos, tortillas, δροσερές σαλάτες και πιάτα με ψάρι ή κρέας, οι μαγιονέζες της Κύκνος απογειώνουν τη γεύση κάθε δημιουργίας.
Προσηλωμένη στην ποιότητα, η Κύκνος συνεχίζει να εξελίσσεται ανταποκρινόμενη στις τάσεις της αγοράς, τιμώντας την ιστορία και την παράδοσή της. Με τα διαχρονικά αγαπημένα και ποιοτικά προϊόντα της, ικανοποιεί τις ανάγκες και τις γευστικές απαιτήσεις των καταναλωτών της.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter