Το Κτήμα Παλυβού από τη Νεμέα συμμετείχε φέτος στο Peloponnese Wine Festival, παρουσιάζοντας όλες τις ετικέτες του και δίνοντας έμφαση στις σοδειές του 2024. Όπως δήλωσαν εκπρόσωποι του κτήματος, η έκθεση αποτέλεσε μια ευκαιρία για τους οινόφιλους να δοκιμάσουν τα φρέσκα λευκά και ροζέ κρασιά της νέας χρονιάς, καθώς και τα παλαιωμένα κόκκινα.
Το κτήμα συνεχίζει να εξελίσσεται τόσο στον οινοτουρισμό, όσο και στην οινοπαραγωγή και τις πωλήσεις. Παρά τις προκλήσεις της χρονιάς, οι αμπελουργοί του κτήματος κατάφεραν να παράξουν κρασιά υψηλής ποιότητας.
Το οινοποιείο υποδέχεται πάνω από 15.000 επισκέπτες ετησίως, γεγονός που αναδεικνύει τον οινοτουριστικό του χαρακτήρα. Παράλληλα, βρίσκεται σε διαδικασία μικρής επέκτασης, με στόχο να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες παραγωγής και επισκεψιμότητας.
Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter