Η Kρι Kρι πρωτοπορεί και δημιουργεί τα γιαούρτια της με 100% Ελληνικό γάλα ημέρας. Με αυτό τον τρόπο, η Kρι Kρι εξασφαλίζει την ελάχιστη επεξεργασία του γάλακτος διασφαλίζοντας όλες τις θρεπτικές ουσίες του.

Το γιαούρτι παράγεται μέσα σε 24 ώρες από φρέσκο γάλα που συλλέγεται καθημερινά από τις κοντινές φάρμες του νομού Σερρών. Ακριβώς επειδή το γάλα φτάνει στην Κρι Κρι μέσα σε λίγες ώρες, του αρκεί μία παστερίωση μόνο, ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα για τη διατροφική αξία των γιαουρτιών Κρι Κρι, καθώς έτσι διατηρούνται όλα τα θρεπτικά συστατικά του γάλακτος. Στη συνέχεια το γάλα εντάσσεται στην παραγωγική διαδικασία στις εγκαταστάσεις της Κρι Κρι και επεξεργάζεται με τεχνολογία αιχμής, που σέβεται την αγνότητα της φύσης. Μετά από τους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, ακολουθεί η πήξη. Όλη αυτή η διαδικασία ολοκληρώνεται σε λιγότερες από 24 ώρες.