Μια υπερσύγχρονη μονάδα γιαούρτης που δημιουργήθηκε από την ΚΡΙ-ΚΡΙ, της έδωσε τη δυνατότητα να κυκλοφορήσει εφέτος τέσσερα νέα πρωτοποριακά προϊόντα. Η επένδυση για την επέκταση και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων της επιχείρησης ανήλθε σε 2,4 δισ. δρχ.

Μια υπερσύγχρονη μονάδα γιαούρτης που δημιουργήθηκε από την ΚΡΙ-ΚΡΙ, της έδωσε τη δυνατότητα να κυκλοφορήσει εφέτος τέσσερα νέα πρωτοποριακά προϊόντα. Η επένδυση για την επέκταση και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων της επιχείρησης ανήλθε σε 2,4 δισ. δρχ.

Τα νέα προϊόντα παράγονται χωρίς να μεσολαβεί ανθρώπινο χέρι, σε συσκευασίες που κλείνουν αεροστεγώς με ειδικό φιλμ ασφαλείας.

Τα τέσσερα νέα προϊόντα γιαούρτης είναι το Σπιτικό με Φράουλα και το Σπιτικό με Ροδάκινο, με 2% λιπαρά και σε οικογενειακή συσκευασία των 750 γραμμαρίων και το Σπιτικό και Σπιτικό Ελαφρύ, με 5% λιπαρά σε συσκευασία του 1 κιλού.

Όλο το φάσμα της παραγωγικής διαδικασίας έχει πιστοποιηθεί με ISO 9002 από την BVQI. Λειτουργεί επίσης πιστοποιημένο μικροβιολογικό εργαστήριο όπου εφαρμόζεται το σύστημα HACCP, ενώ μέχρι το τέλος του 2000 θα ολοκληρωθούν και οι διαδικασίες πιστοποίησης για το πρότυπο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001.

Η ΚΡΙ-ΚΡΙ ενισχύει παράλληλα και το εμπορικό της δίκτυο, με νέο ιδιόκτητο κέντρο διανομής για τη Ν. Ελλάδα, στον Ασπρόπυργο Αττικής.