Συνεχίζεται η επέκταση της αλυσίδας Κωτσόβολος πανελλαδικά. Πρόσφατα, εγκαινιάστηκαν τρία νέα καταστήματα, που λειτουργούν με τη μέθοδο του franchise. Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στο ακριτικό νησί της Καλύμνου έγιναν στις 5 Μαρτίου. Στις 12 Μαρτίου άνοιξαν οι πύλες του νέου καταστήματος στη Θήβα. Τέλος, στις 17 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στην Κρήτη.

Με αφορμή το άνοιγμα των τριών νέων καταστημάτων της αλυσίδας Κωτσόβολος, ο Διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων της DSGi Ελλάδος, κ. Δημήτρης Αβραάμ, δήλωσε: «Με μεγάλη μας χαρά υποδεχόμαστε τρία νέα καταστήματα στην οικογένεια της Κωτσόβολος, ενώ συνεχίζουμε την επέκτασή μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ώστε όλοι οι καταναλωτές να μπορούν να ωφεληθούν από τις μοναδικές ευκαιρίες και τις χαμηλές τιμές. Είναι πολύ σημαντικό γεγονός για την εταιρεία μας να μπορεί να σταθεί δίπλα στον καταναλωτή σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο. Το άνοιγμα των τριών νέων καταστημάτων είναι μια κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση, που ενισχύεται ακόμη περισσότερο από την άριστη εξυπηρέτηση του προσωπικού και τις ευκαιρίες που βρίσκουν οι καταναλωτές σε όλα τα καταστήματα της Κωτσόβολος».

Με τα εγκαίνια των τριών νέων καταστημάτων το πανελλαδικό δίκτυο της αλυσίδας αυξάνει τα σημεία πώλησής του σε 93 καταστήματα.