Η ΚΟΡΕ ΑΕ δίνει το παρών στη HORECA 2025, από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου 2025. Ειδικότερα, η εξειδικευμένη ομάδα πωλήσεών της θα βρίσκεται στο περίπτερο της εταιρείας (Αίθουσα 4 – Stand B04) στο Metropolitan Expo. Στόχος της εταιρείας είναι να παρουσιάσει τα νέα της προϊόντα, να συζητήσει τις ειδικές ανάγκες των επαγγελματιών της εστίασης και να παρέχει λύσεις για εστιατόρια, ξενοδοχεία και επαγγελματικές κουζίνες που θέτουν ως προτεραιότητα την ανώτερη ποιότητα και αποτελεσματικότητα.

Το 2025, η KOΡE θα επεκτείνει τη γκάμα των επαγγελματικών προϊόντων της και θα συμπεριλάβει τη ναυαρχίδα της μάρκας λιανικής πώλησης, το ελαιόλαδο Χρυσελιά εξαιρετικό παρθένο. Το ελαιόλαδο Χρυσελιά έχει 15 περίπου χρόνια παρουσία στην αγορά και αποτελεί μια από τις πιο ποιοτικές επιλογές στην κατηγορία.

Επιπλέον, εδώ και περίπου ένα χρόνο, έχει την αποκλειστική διάθεση για τον πουρέ Mousline στην Ελλάδα. Κατασκευασμένο από 99% επιλεγμένες πατάτες, ο μόνος σε μορφή Granulee (κόκκους) και χωρίς χρωστικές ουσίες, μόνο με μια πινελιά κουρκουμά. Σχεδιασμένο για τον τομέα της εστίασης, προσφέρει πλούσια γεύση, σταθερή υφή και εξαιρετική σταθερότητα σε συνθήκες bain-marie.

Αξιοποιώντας πάνω από τέσσερις δεκαετίες εμπειρίας, η ΚΟΡΕ έχει την τεχνογνωσία αλλά και το προνόμιο να αναπτύσσει τα δικά της προϊόντα βάσει των αναγκών της αγοράς και να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας, διατηρώντας πάντα τον σεβασμό για τον επαγγελματία.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter