Στην επαγγελματική κατηγορία του τόνου μπαίνει δυναμικά η Konva ΑΕΒΕ με το brand Τrata, όπως αποκλειστικά πληροφορήθηκε το FOODReporter.

Για την Trata ήρθε η ώρα να αλλάξει ο χαρακτήρας των επαγγελματικών προϊόντων. «Θέλουμε να αλλάξουμε τον flat και commodity χαρακτήρα της συγκεκριμένης κατηγορίας που δημιουργεί η ανώνυμη ζήτηση , δίνοντας στους επαγγελματίες του κλάδου Ho.Re.Ca. τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν κατά πολύ τις παρασκευές τους σε γεύση και ποιότητα, να διαφοροποιηθούν έναντι του ανταγωνισμού, αναδεικνύοντας τη δημιουργικότητά τους, να μειώσουν τη φύρα από τη σπατάλη πρώτων υλών και τελικά να αυξήσουν τις πωλήσεις και την κερδοφορία τους μέσω της ενισχυμένης καταναλωτικής προτίμησης», δήλωσε στο FOODReporter ο εμπορικός διευθυντής της Konva ΑΕΒΕ, Δημήτρης Συνοδινός.

Οι ανάγκες των επαγγελματιών
Το brand Trata μπαίνει στις επαγγελματικές συσκευασίες για τον κλάδο της εστίασης, ακούγοντας πολύ προσεκτικά τις ανάγκες των επαγγελματιών. Η Trata δημιουργεί τρεις γευστικές προτάσεις, σε συσκευασία φακέλου (pocket) 650 γραμμαρίων, οι οποίες παρουσιάστηκαν επίσης αποκλειστικά στο FOODReporter. Πρόκειται για τόνο φυσικά καπνισμένο σε φούρνο με ξύλα, για τόνο σε νερό και για έτοιμη γέμιση τόνου με βάση το καλαμπόκι. Πρόκειται για επαγγελματικά προϊόντα τόνου ιδανικά για σάντουιτς, τορτίγιες, σαλάτες και κάθε άλλη αρασκευή που μπορεί να σερβιριστεί στην εστίαση.

Η συμβολή στη μείωση σπατάλης τροφίμου
«Ο κλάδος Ho.Re.Ca. συμβάλλει υψηλά στη σπατάλη τροφίμου και είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ, η βιομηχανία τροφίμων να συμβάλει αποτρεπτικά στην κλιμάκωση αυτής της αρνητικής τάσης, μέσω των προϊόντων, των λύσεων και της εκπαίδευσης που αυτά προσφέρουν στον τελικό καταναλωτή», σημείωσε ακόμη ο κ. Συνοδινός και πρόσθεσε: «Για το brand Trata, η βιωσιμότητα αποτελεί έναν από τους βασικούς εταιρικούς σκοπούς συμβάλλοντας έμπρακτα me από τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί και τα προϊόντα που παράγει, για να διασφαλίσει ότι όλοι μας θα συνεχίσουμε μακροπρόθεσμα να απολαμβάνουμε τους “θησαυρούς” της θάλασσας».

Τα πλεονεκτήματα για τον επαγγελματία της εστίασης
Οι επαγγελματικές συσκευασίες Trata προσφέρονται σε συσκευασία τύπου zip, η οποία ανοίγει και κλείνει εύκολα, καταφέρνοντας να διατηρήσει τη φρεσκάδα των προϊόντων αναλλοίωτη, κάτι που αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για τον επαγγελματία Ho.Re.Ca. Ταυτόχρονα, περνά τις επαγγελματικές συσκευασίες τόνου σε μια νέα εποχή: Ο φάκελος (pocket) είναι πολύ πιο πρακτικός στην αποθήκευση. Η συσκευασία του είναι πιο ευέλικτη και προσφέρει στον επαγγελματία ευκολία διαχείρισης του προϊόντος, χωρίς υγρό πλήρωσης. Την ίδια στιγμή, η γέμιση με βάση τον τόνο, με καλαμπόκι, δημιουργεί τη δυνατότητα χρήσης ενός πλήρους και ταυτόχρονα πολυσχιδούς, γεμάτου σε γεύση, προϊόντος, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και αυτούσια, μειώνοντας τις μη ωφέλιμες ποσότητες που καταλήγουν σε φύρα.

Έρχεται είσοδος της Konva σε ακόμη περισσότερες αγαπημένες κατηγορίες παντοπωλείου
«Οι επαγγελματικές συσκευασίες Trata αποτελούν σημαντική λύση στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες υψηλής καινοτομίας και προστιθέμενης αξίας της αγοράς Ho.Re.Ca., για υγιεινές πλήρεις προτάσεις διατροφής. Δεν κρύβουμε ότι το συγκεκριμένο λανσάρισμα να ανοίγει το δρόμο στην Konva ΑΕΒΕ για μια σειρά πολλών νέων, καινοτόμων και πολλά υποσχόμενων λανσαρισμάτων, τόσο στην κατηγορία του τόνου, όσο και σε νέες και αγαπημένες κατηγορίες παντοπωλείου, στις οποίες επιδιώκουμε να εισέλθουμε», αποκάλυψε ο κ. Συνοδινός.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter