Ολοένα και περισσότερες λύσεις στην αγορά των μειγμάτων για αρτοποιία και ζαχαροπλαστική και για την αγορά Ho.Re.Ca. προσφέρει η εταιρεία Kenfood, μέλος του Ομίλου Loulis Food Ingredients. Με εμπειρία και τεχνογνωσία, καθώς διαθέτει παραγωγική μονάδα στη Θήβα, στη φετινή έκθεση HORECA 2025 λάνσαρε τον πρωτοποριακό κωδικό Soufflé Pancake. Πρόκειται για προϊόν που μπορεί να συντελέσει στη δημιουργία είτε αλμυρών, είτε γλυκών πιάτων, όπως εξήγησε στο FOODReporter η Senior B2B Marketing Manager του Ομίλου, Τίνα Εκμεκτζόγλου. «Δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να δημιουργούν ιδιαίτερα εστιατορικά πιάτα, διαφοροποιώντας την προσφορά τους στην αγορά», συμπλήρωσε.
Καινοτομία, ανάπτυξη, υψηλή ποιότητα και σταθερότητα προϊόντος
Η ανάπτυξή του Soufflé Pancake βασίστηκε στις σύγχρονες διατροφικές και καταναλωτικές τάσεις, τις οποίες μελετά η Kenfood, μέσω των Τμημάτων Marketing και Πωλήσεων. Το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) της εταιρείας ανέλαβε τη διαδικασία διαμόρφωσης της συνταγής και βελτιστοποίησης της παραγωγής, εξασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα και σταθερότητα του προϊόντος.
Το Soufflé Pancake, χάρη στη διαδικασία ατμού κατά το ψήσιμό του, προσδίδει προστιθέμενη αξία και διαφοροποίηση στις τελικές δημιουργίες των B2B συνεργατών της Kenfood. Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντικό πλεονέκτημα στον ανταγωνιστικό χώρο της αγοράς Ho.Re.Ca. Παράλληλα, αποτελεί επιπλέον στρατηγικό εργαλείο, ενισχύοντας τη δυνατότητά της Kenfood να διευρύνει το πελατολόγιό της, προσφέροντας στους επαγγελματίες ακόμα περισσότερες καινοτόμες επιλογές. «Η αγορά αναζητά συνεχώς προϊόντα που προσφέρουν διαφοροποίηση. Στην Kenfood, η στρατηγική μας εστιάζει στην ανάπτυξη τέτοιων καινοτόμων λύσεων, ώστε να εξυπηρετούμε τις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας», επεσήμανε η κυρία Εκμεκτζόγλου. Η Kenfood σημείωσε αύξηση συνολικού αριθμού πελατών κατ’ απόλυτη τιμή εντός του 2024, σε σχέση με το 2023. Ταυτόχρονα, οι δείκτες εσόδων έκλεισαν θετικά για την εταιρεία. Ο βραχίονας υποστήριξης του κλάδου Ho.Re.Ca. εξακολουθεί να αναπτύσσεται. Η Kenfood υποστηρίζει επίσης λύσεις πρώτων υλών και έτοιμων μειγμάτων για τη βιομηχανία.
Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter