Ένα νέο κατσικίσιο γιαούρτι δημιούργησε η Ηπειρωτική γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, με στόχο να καλύψει τις σύγχρονες καταναλωτικές τάσεις και προτιμήσεις για προϊόντα υψηλής θρεπτικής αξίας και υψηλής ποιότητας.

Για την παραγωγή του χρησιμοποιείται αποκλειστικά 100% ελληνικό κατσικίσιο γάλα και καλλιέργεια γιαουρτιού. Είναι ένα προϊόν πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά με χαμηλά λιπαρά. Επιπλέον, χάρη στη μειωμένη περιεκτικότητα σε λακτόζη, προτείνεται σε όσους καταναλωτές αντιμετωπίζουν ελαφριά μορφή δυσανεξίας στο συγκεκριμένο συστατικό.

Το νέο κατσικίσιο γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ είναι ήδη διαθέσιμο στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ σε όλη την Ελλάδα, σε πολυσυσκευασίες των 2 τεμαχίων, 200g το καθένα. Η εταιρεία δηλώνει πως στόχος της είναι η ενίσχυση μελλοντικά της κατηγορίας των γιαουρτιών με νέα λανσαρίσματα, που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των εγχώριων και διεθνών καταναλωτών.