Με συνεχείς μειώσεις τιμών κάθε εβδομάδα η Καρφούρ Μαρινόπουλος υποδέχτηκε την άνοιξη με το σύνθημα «Κάτω οι τιμές» και με μεγάλες εκπτώσεις σε 500 βασικά είδη μέχρι τις 4 Απριλίου.

Ο όμιλος κατά το τελευταίο τετράμηνο διαφημίζει μεγάλες εκπτώσεις σε βασικά είδη, δηλώνοντας έμπρακτα την πρόθεσή του να ελαφρύνει σημαντικά το καλάθι αγορών του νοικοκυριού.

Ταυτόχρονα, προχωρά περιοδικά σε σημαντικές εβδομαδιαίες προσφορές που απευθύνονται σε ανέργους, ηλικιωμένους και πολύτεκνους – στο πλαίσιο μίας τέτοιας τον Μάρτιο τους πρόσφερε όλα τα φρέσκα προϊόντα με έκπτωση 10%. Οι μειώσεις τιμών που έχει ανακοινώσει τους τελευταίους μήνες ο όμιλος περιλαμβάνουν την προσφορά βασικών προϊόντων στη μισή τιμή, στο 80% για την αγορά ενός ακόμα ίδιου προϊόντος και με τη μορφή προσφοράς «1+1 δώρο» σε επιλεγμένα είδη.

«Η συγκυρία απαιτεί να λειτουργήσουμε με αίσθημα προσφοράς, όπως περιμένει η κοινωνία από τον μεγαλύτερο λιανεμπορικό όμιλο της χώρας. Έχουμε τις υποδομές, το εκτόπισμα και το υπόβαθρο να πρωταγωνιστούμε σε τέτοιες δράσεις» επισημαίνει ο κ. Jerome Loubere, διευθύνων σύμβουλος της Καρφούρ Μαρινόπουλος.