«Σήκωσαν τα ρολά» 6 πρώην σούπερ μάρκετ του καταναλωτικού πιστωτικού συνεταιρισμού ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ COOP, που εδώ και μήνες έχει περιέλθει σε δεινή οικονομική κατάσταση. Ειδικότερα, μερικά από τα καλύτερα σημεία πωλήσεων του συνεταιρισμού τίθενται σε επαναλειτουργία ως καταστήματα των αλυσίδων ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ και ΑΦΡΟΔΙΤΗ, στις οποίες δεν περιήλθαν κατόπιν μεταβίβασης από το συνεταιρισμό, καθώς είχαν λήξει τα μισθωτήρια συμβόλαιά τους, αλλά ενοικιάσθηκαν μετά από διαπραγματεύσεις μεταξύ ενδιαφερομένων και ιδιοκτητών των ακινήτων.

«Σήκωσαν τα ρολά» 6 πρώην σούπερ μάρκετ του καταναλωτικού πιστωτικού συνεταιρισμού ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ COOP, που εδώ και μήνες έχει περιέλθει σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Ειδικότερα, μερικά από τα καλύτερα σημεία πωλήσεων του συνεταιρισμού τίθενται σε επαναλειτουργία ως καταστήματα των αλυσίδων ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ και ΑΦΡΟΔΙΤΗ, στις οποίες δεν περιήλθαν κατόπιν μεταβίβασης από το συνεταιρισμό, καθώς είχαν λήξει τα μισθωτήρια συμβόλαιά τους, αλλά ενοικιάσθηκαν μετά από διαπραγματεύσεις μεταξύ ενδιαφερομένων και ιδιοκτητών των ακινήτων. Η ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ενοικίασε τα καταστήματα επί των οδών Παπαναστασίου, Αγίας Σοφίας, Βασ. Γεωργίου, 1 στην περιοχή της Κηφισιάς και 1 επί της Βασ. Όλγας τα δύο τελευταία λειτουργούν ήδη κανονικά.

Οι εξοπλισμοί των άλλοτε καταστημάτων του συνεταιρισμού ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ αποκτήθηκαν από πλειστηριασμούς. Η ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ διαπραγματεύεται και το κατάστημα της Καλαμαριάς, για το οποίο όμως υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι. Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ενοικίασε το κατάστημα της Εγνατίας (περιοχή Βαρδαρίου), προχωρώντας σε επενδύσεις περίπου 440 χιλ. ευρώ για την ανακαίνιση και την ανανέωση του εξοπλισμού του. Η τύχη των υπολοίπων καταστημάτων του συνεταιρισμού, ο οποίος στα τέλη Μαρτίου διέθετε 14 στην πόλη της Θεσσαλονίκης και 3 στην περιφέρεια, παραμένει σε εκκρεμότητα…