Σε πλήρη λειτουργία θα έχει τεθεί πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο της χώρας, το City Gate, που αναπτύσσεται από την ΚΑΡΦΟΥΡ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ στη Θεσσαλονίκη. Το ύψος της επένδυσης ολόκληρου του έργου αναμένεται να ξεπεράσει τα 80 εκατομμύρια ευρώ. Στο μεταξύ εγκαινιάστηκε το τρίτο υπέρ μάρκετ Carrefour στη Θεσσαλονίκη, έκτασης περίπου 8.300 τμ, που εδρεύει στο City Gate.

Σε πλήρη λειτουργία θα έχει τεθεί πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο της χώρας, το City Gate, που αναπτύσσεται από την ΚΑΡΦΟΥΡ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ στη Θεσσαλονίκη. Το ύψος της επένδυσης ολόκληρου του έργου αναμένεται να ξεπεράσει τα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Στο μεταξύ άνοιξε ήδη τις πύλες του στο καταναλωτικό κοινό από τις 30 Ιουλίου το τρίτο υπέρ μάρκετ Carrefour στη Θεσσαλονίκη, έκτασης περίπου 8.300 τμ, που εδρεύει στο City Gate, στη συμβολή των οδών Γιαννιτσών και Iωάννη Κωλέττη.

Στο City Gate, εκτός του νέου Carrefour που με τη λειτουργία του πρόσφερε 250 νέες θέσεις εργασίας, θα εδρεύουν καταστήματα με ανάπτυξη στους τομείς της μόδας και των ειδών οικιακής χρήσης, όπως Marks & Spencer, Sephora, Ulla Popken, Etam, Mango, Intersport, Mark Aalen, Rouge, Sergio Tacchini, Attrativo, Iso, Claire’s, Rebecca Blue, Oxette, Pimkie, Raxewsky, Prince Oliver, Nike, Bata Shoes, Camicceria, Lingerie, Plexis, Kalaitsis Watches, Okaidi, Jennyfer, La Combo και Admiral. Ο τομέας των υπηρεσιών θα καλυφθεί από τα Cinq a sec, Photostar, Open 24, Carrefour Travel και Prince Kiosq, καθώς και από πρακτορείο στοιχημάτων, φαρμακείο, κομμωτήριο κά, ο τομέας του πολιτισμού και της τεχνολογίας από τα Anikoula, Virgin Megastore, Expert, Radioshack, Γερμανός, Tim, Vodaphone κά, ενώ για την κάλυψη των παιδικών ειδών θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Koukou, Puzzle, Petit Petons, Mayoral, Rammer και Modelli Bambino. Το City Gate θα φιλοξενήσει ακόμη τις εταιρείες STER Cinemas, Planet Bowling, Virgin Megastore, Starbucks, Goody’s, Βενέτης και café-bar επωνύμων με πρωτοπόρες ιδέες στον χώρο της διασκέδασης, αλλά και καταστήματα γρήγορης εστίασης με snacks, κρέπες και σουβλάκι.

Στις εγκαταστάσεις του θα λειτουργούν δωρεάν πάρκινγκ, internet café και παιδικός σταθμός, ενώ εκτιμάται ότι όλες οι προαναφερόμενες επιχειρήσεις σε διάστημα ενός έτους θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον περίπου τεσσάρων εκατομμυρίων επισκεπτών.

Μετά τα εγκαίνια και του νέου υπέρ μάρκετ, η ΚΑΡΦΟΥΡ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά με 15 υπέρ μάρκετ, 105 σούπερ μάρκετ Champion Mαρινόπουλος, 46 καταστήματα γειτονιάς 5’ Mαρινόπουλος και 66 μονάδες franchise. Ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης δραστηριοποιείται πλέον με 3 υπέρ μάρκετ, 11 σούπερ μάρκετ Champion Μαρινόπουλος, 5 καταστήματα γειτονιάς 5’ Mαρινόπουλος και 56 καταστήματα franchise, ενώ απασχολεί περισσότερους από 3.000 εργαζόμενους στη βόρεια Ελλάδα.