Η εταιρεία Isoplus, σε συνεργασία με την πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα της συσκευασίας Kapelis Packaging, παρουσίασε πρόσφατα τη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής “myelements” στις νέες οικολογικές, κομποστοποιήσιμες σακούλες τύπου Doypack, ενισχύοντας έτσι τη δέσμευσή της για βιώσιμες και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις.

Η σειρά διαθέτει εννέα διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων, από προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, που θωρακίζουν τον οργανισμό, καλύπτουν αποτελεσματικά τις ανάγκες κάθε ανθρώπου και τον βοηθούν να φροντίζει και να βελτιώνει τον εαυτό του κάθε μέρα.

Αναφορικά, οι νέες σακούλες κατασκευάζονται από κομποστοποιήσιμο και πλήρως ανακυκλώσιμο υλικό το οποίο προέρχεται από παρθένο α’ ύλη χαρτιού, με βιοδιασπώμενη επίστρωση που της προσδίδει φραγή ενάντια στην υγρασία και τις λιπαρές ύλες. Είναι ανθεκτικές σε θερμοκρασίες από -18° C έως και 220° C και μπορούν να ανταπεξέλθουν σε συνθήκες κατάψυξης και αναθέρμανσης. Επιπρόσθετα, οι νέες σακούλες έχουν τη δυνατότητα εκτύπωσης τετραχρωμίας με οικολογικά μελάνια.

Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη από την Kapelis Packaging, προσφέροντας την πλέον σύγχρονη οικολογική λύση στη συσκευασία των σακουλών τύπου Doypack, συμβάλλοντας στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter