Η Kapelis Packaging υποδέχθηκε στις 31 Μαΐου 2024, τους φοιτητές του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στις εγκαταστάσεις της. Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πρωτοποριακή τεχνολογία των υλικών και μηχανών συσκευασίας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, το καταρτισμένο Τμήμα Ανάπτυξης της Kapelis Packaging παρουσίασε στους φοιτητές τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των υλικών συσκευασίας, δίνοντας έμφαση στις οικολογικές λύσεις και τις βιώσιμες πρακτικές που εφαρμόζονται. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις νέες τεχνολογίες που έχουν αναπτυχθεί για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των υλικών συσκευασίας.

Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις και να συζητήσουν με τους ειδικούς της εταιρείας, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στην επαγγελματική τους πορεία. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της Kapelis Packaging, όπου οι φοιτητές είδαν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής των οικολογικών σκευών Halopack, αλλά και τη χρήση των σύγχρονων μηχανημάτων συσκευασίας που διαθέτει η εταιρεία. Η Kapelis Packaging δεσμεύεται να συνεχίσει την υποστήριξή της στην εκπαίδευση και την προώθηση της καινοτομίας στον τομέα της συσκευασίας.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter