Το δίκτυο διανομής του τόνου Καλλιμάνης επεκτείνεται περαιτέρω καθώς από την 1η Ιουνίου η σειρά τόνου είναι διαθέσιμη σε καταστήματα Σκλαβενίτης. Από τις αρχές του μήνα, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν σε κονσέρβα easy-open τους κωδικούς τόνου της μάρκας Καλλιμάνης, που περιλαμβάνουν τόνο σε ελαιόλαδο και σε νερό, καπνιστό τόνο σε φυτικό λάδι, καθώς και τονοσαλάτες σε δύο γεύσεις, ιδανικές για ελαφρύ γεύμα τους καλοκαιρινούς μήνες και όχι μόνο. Ο τόνος Καλλιμάνης ξεχωρίζει για την υψηλή διατροφική του αξία και την εξαιρετική του γεύση.

Όλοι οι κωδικοί του σε ελαιόλαδο και σε νερό καθώς και οι τονοσαλάτες περιέχουν κιτρινόπτερο τόνο, που είναι γνωστός για την premium ποιότητά του, την ιδιαίτερη γεύση και το χαρακτηριστικά πιο ανοιχτό χρώμα του. Προέρχεται από 100% ελεύθερη αλιεία, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, Ω3 λιπαρά και άλλα θρεπτικά συστατικά που διατηρούνται πλήρως, καθώς καταψύχεται αμέσως μετά την αλίευσή του πάνω στο πλοίο, εξασφαλίζοντας έτσι τη θρεπτική του αξία.

Ο τόνος Καλλιμάνης σε λάδι περιέχει εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, που χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το brand Καλλιμάνης, ενώ ο καπνιστός τόνος σε φυτικό λάδι είναι φυσικά καπνισμένος σε ξύλο βελανιδιάς και ξεχωρίζει για το φινετσάτο γευστικό χαρακτήρα του.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter