Η οικογένεια της εταιρείας Καφεκοπτεία Λουμίδη από τα τέλη Οκτωβρίου (27/10) διαθέτει ένα νέο κατάστημα στο Μαρούσι, στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 56 (έναντι πεζοδρόμου Ερμού), ενώ στις αρχές Νοεμβρίου (5 Νοεμβρίου) πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στον Κίσσαμο της Κρήτης. Τα εγκαίνια στέφθηκαν με επιτυχία, καθώς έδωσε το “παρών” η τοπική ηγεσία, αλλά και οι κάτοικοι του Κισσάμου και των γειτονικών χωριών.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός των καταστημάτων, σε συνδυασμό με την παράδοση της Οικογένειας Λουμίδη, κατάφεραν να δέσουν το παλιό με το καινούριο και να μας παρασύρουν σ’ ένα ταξίδι γεύσης και αισθητικής που ξεκινάει από τις αρχές του περασμένου αιώνα.
Στα καινούρια καταστήματα, που χαρακτηρίζονται από το δέσιμο του μοντέρνου σχεδιασμού με την παράδοση της Οικογένειας Λουμίδη, η οποία ξεκινά από τις αρχές του περασμένου αιώνα, ο πελάτης μπορεί να βρει, όχι μόνο τον γνωστό φρεσκοαλεσμένο καφέ των Καφεκοπτείων Λουμίδη, αλλά και ποικιλία καφέδων και τσαγιών σε πολλούς εύγευστους και πρωτότυπους συνδυασμούς, βότανα, γλυκά του κουταλιού, λουκούμια, καθώς και άλλα προϊόντα που δύσκολα βρίσκονται στην ελληνική αγορά σε προσιτές τιμές.