Σε διεύρυνση του προϊοντικού χαρτοφυλακίου της προχωρά η Kafea Terra, μέσω της συνεργασίας της με την εταιρεία MiTo’21, εντάσσοντας το Panettone Classico στα προϊόντα της.
Σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Kafea Terra, ο ιδρυτής της MiTo’21, Μιχάλης Τυράκης, που ζει στην Ιταλία τα τελευταία 32 χρόνια, παρουσίασε το Panettone Classico και μίλησε για την συνεργασία του με την Kafea Terra, σημειώνοντας πως «αναπτύξαμε έναν καινούργιο κωδικό, σε συσκευασία των 750 γραμμαρίων, από πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, με ιταλικό βούτυρο, βανίλια Μαδαγασκάρης και βραβευμένα εσπεριδοειδή». Εξήγησε ότι τα τρία «μυστικά» του panettone είναι η διαχείριση του χρόνου, της οξύτητας και της θερμοκρασίας και πρόσθεσε ότι το συγκεκριμένο προζύμι έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Πάρμας.
Η Kafea Terra και η βραβευμένη με την πιστοποίηση Great Taste Producer MiTo’21, συνεργάζονται για την εμπορική διάθεση του Panettone Classico 750g και του Milano Alto 1kg, που με βιολογική σουλτανίνα από την Κρήτη και βανίλια από μία παραγωγό στη Μαδαγασκάρη, αποτελεί το πρώτο κλασσικό panettone το οποίο βραβεύθηκε με 3 αστέρια στα Great Taste Awards. Οι πολυτελείς συσκευασίες τους είναι εμπνευσμένες από Liberty – Style μοτίβα της αρχιτεκτονικής του Μιλάνου και χρησιμοποιούν 100% κομποστοποιήσιμο, eco-friendly χαρτί.
Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter