Τα χαρμάνια από το Dimello Three Continents στη γωνιά Dimello παρουσιάστηκαν από την Kafea Terra στην HORECA 2024. Kάθε χαρμάνι περιλαμβάνει τις γεύσεις, τα αρώματα και το ξεχωριστό χαρακτήρα κάθε μιας από τις 3 ηπείρους προέλευσης: Λατινική Αμερική, Ασία και Αφρική.
Η Rannia Sehade, global marketing manager στην Kafea Terra, ανέφερε στο FOODReporter ότι θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στο Dimello Three Continents και το 2024, με το πρόσφατο λανσάρισμα να είναι οι αρωματικοί φίλτρου Dimello καραμέλα, βανίλια και φουντούκι. Η Rannia Sehade υπογράμμισε σχετικά με τις πωλήσεις της εταιρείας: «Το 2023 έκλεισε ανοδικά για εμάς, ήμασταν στο +8%. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την πορεία μας και στη Ho.Re.Ca. και το λιανεμπόριο».
Όσον αφορά στις τάσεις, η ίδια σχολίασε ότι παρατηρεί ζήτηση για τα plant – based milk, decaf και τα well – being προϊόντα. «Μπαίνει σιγά σιγά στις ζωές μας και το cold brew, αλλά δεν είναι ακόμη ώριμο το κοινό της Ελλάδας σε αυτό. Κυρίως οι νέοι υποστηρίζουν τα Ready–To–Drink προϊόντα» προσέθεσε.
Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter