Ο Dimello, η παραγωγική αιχμή της Kafea Terra, παρουσιάζει μια νέα σειρά αρωματικού καφέ φίλτρου με τρεις γεύσεις: Φουντούκι, Βανίλια και Καραμέλα, όπως είχε γράψει σχετικά και το FOODReporter στο πλαίσιο της έκθεσης HORECA 2024.

Η νέα σειρά έρχεται να συμπληρώσει την ήδη υπάρχουσα συλλογή καφέ φίλτρου Dimello: Bold, Mild, Brazil, Guatemala, Ethiopia, Colombia, που βρίσκεται στα ράφια των Super Markets. Με αφοσίωση και πολυετής έρευνα εστιασμένη στον καφέ, ο Dimello έχει επιτύχει να αναγνωρίζεται πλέον για την κορυφαία ποιότητά του.

Η νέα σειρά καφέ φίλτρου, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις στις διεθνείς εκθέσεις HORECA, Food Expo και Alimentaria όπου και παρουσιάστηκε, διαθέτει τρία ξεχωριστά αρώματα, το καθένα από τα οποία αποτελεί ένα αρμονικό μείγμα προσεκτικά επιλεγμένου και αριστοτεχνικά καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ φίλτρου, που προέρχεται από τις πλούσιες περιοχές καφέ της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής.

Η μαγεία του Dimello ξεκινά από την υπερσύγχρονη Βιομηχανική Μονάδα Επεξεργασίας στην Παιανία, όπου η αφοσιωμένη ομάδα ειδικών, με πολυετή εμπειρία, αγάπη για τον καφέ, επιβλέπουν κάθε στάδιο του ταξιδιού του. Από τη σχολαστική επιλογή και επεξεργασία των κόκκων, μέχρι το καβούρδισμα και την τελική συσκευασία, διασφαλίζεται ότι κάθε φλιτζάνι της νέας σειράς αρωματικών φίλτρου Dimello υπόσχεται μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter