Την είσοδό της στο εμπόριο των τυροκομικών προϊόντων προετοιμάζει η εταιρεία Αυγά Βλαχάκη.
Η εταιρεία είναι γνωστή πρωτίστως για τα αυγά της και κατέχει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις ορνιθοτροφείων και πτηνοκτηνοτροφείων, όπως επίσης και αγροτικές εκμεταλλεύσεις.
Η εταιρεία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1960 και ανήχθη σε ανώνυμη παραγωγική και εμπορική εταιρεία στον ευρύτερο χώρο της ορνιθοτροφείας το 1994, με τρέχοντα διευθύνοντα σύμβουλο τον μηχανολόγο μηχανικό Γιάννη Βλαχάκη, ο οποίος βρίσκεται στο ανώτατο αυτό πόστο ήδη από το 2000.
Χθες Δευτέρα 24 Απριλίου 2023 ήταν μια ιστορική ημέρα για την εταιρεία, καθότι μια νέα σελίδα προστίθεται στη μακρά της ιστορία: Η εταιρεία έλαβε έγκριση για το νέο εμπορικό σήμα που κατασκεύασε και ζήτησε κατοχύρωση, με όνομα Τυροκομικά Βλαχάκη.
Σημειώνεται ότι η εταιρεία, που ήδη δραστηριοποιείται και στη βιομηχανική παραγωγή πτηνοτροφών και κτηνοτροφών, αλλά και στην παραγωγή δημητριακών και άλλων καρπών μέσα από τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις που της ανήκουν και πρωτίστως προορίζονται ως ζωοτροφές, έχει ήδη ενταγμένες στο καταστατικό της τις δραστηριότητες αγοράς και πώλησης τροφίμων και ποτών, αλλά και την αντιπροσωπεία, εισαγωγή, εξαγωγή και παροχή υπηρεσιών με συμμετοχή σε εταιρείες που επιδιώκουν τους ίδιους ή παρεμφερείς με αυτήν σκοπούς.
Το FOODReporter επικοινώνησε με τη βιομηχανία Βλαχάκης μονοπρόσωπη ΑΠΕΕ, απ’ όπου αφενός σε καμία περίπτωση δεν διαψεύστηκε η πληροφορία περί δραστηριοποίησής της με τυροκομικά προϊόντα, αφετέρου η εταιρεία επιφυλάχθηκε για την ώρα να επιβεβαιώσει αν πρόκειται να ασχοληθεί και με την παραγωγή τυροκομικών προϊόντων, πέρα από το εμπόριο αυτών.
Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter