Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη μεγαλύτερη έκθεση σοκολατοειδών, ζαχαρωδών και γλυκών σνακ της Μέσης Ανατολής. Πρόκειται για την ISM Middle East 2024, που θα διεξαχθεί μεταξύ 24 και 26 Σεπτεμβρίου στο World Trade Centre του Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων από την ομώνυμη διαχειρίστρια εταιρεία.

Από την αρχή της καθιέρωσής της, η έκθεση ISM Middle East αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία για διανομείς, εξαγωγείς, εισαγωγείς, λιανεμπόρους, χονδρεμπόρους, μεταπωλητές λιανικής και κλάδου Ho.Re.Ca., επαγγελματίες τροφίμου και ποτού και αντίστοιχους συμβούλους, που ενδιαφέρονται για την παγκόσμια υποαγορά των confectionery προϊόντων.

Η συγκεκριμένη κατηγορία αποτελεί μία εκ των οδηγών της εφαρμογής καινοτομίας τροφίμων, με απαίτηση συχνά από τους ίδιους τους καταναλωτές, που διαμορφώνουν νέες συνήθειες. Μία από τις καινοτομίες της φετινής έκθεσης αποτελεί η εντονότερη συμπερίληψη γλυκών σνακ με λιγότερη σοκολάτα, που εντάσσονται σε διαφορετικά σημεία στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Παρουσιάζονται προς λανσάρισμα σε εθνικές αγορές που αγαπούν την κατανάλωση ζάχαρης.

Ακόμη, η ISM Middle East 2024 θα αποτελέσει το εκθεσιακό ντεμπούτο για εθνικά περίπτερα χωρών (Αλβανία, Βιετνάμ, Γαλλία, Δανία, Ισημερινός, Λιθουανία, Ρουμανία) στην ειδική αγορά confectionery προϊόντων μπροστά στο κοινό αγοραστών και ιδιοκτητών υπηρεσιών τροφίμων της Μέσης Ανατολής.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter