Η διαφορετική δυναμική της φετινής έκθεσης σοκολατοειδών και ζαχαρωδών ISM 2025 φέρνει παραδοσιακά γλυκά, premium σοκολάτες, υγιεινά σνακ και καινοτόμα προϊόντα σύγχρονων διατροφικών απαιτήσεων από 2 – 5 Φεβρουαρίου 2025 στο εκθεσιακό κέντρο της Κολωνίας. Οι διαφορετικές καινοτόμες μέθοδοι παρασκευής αντανακλούν στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις παγκοσμίως και έχουν ανοίξει επαρκώς το πεδίο ώστε να δοκιμάσουν την εξωστρέφειά τους ακόμη περισσότερες εταιρείες ανά χώρα.
Η ISM 2025 διαθέτει θεματικές ενότητες. Μέσα σ’ αυτές, βρήκαν χώρο και εταιρείες αλμυρού snacking, αλλά και εταιρείες που τροφοδοτούν με είδη κουζίνας, συμπληρωματικά των ζαχαρωδών. Η Ελλάδα συμμετέχει με 47 εταιρείες που διατηρούν δικό της περίπτερο στην έκθεση που διοργανώνει η εταιρεία Koelnmesse.
Πρόκειται για τις εταιρείες Eclectic Flavours, Exereton, AMP Candies, Astir, Barat, Bolero Confectionery Θράκης, Brothers Healthy Food, Candia Nuts, Confectis Μουζάκης, Cretamel, Μπισκοτοποιία Δερμίση, Μπισκότα Παπαδοπούλου, El Sabor, Elbisco, Ευάγγελος Α. Βενιζέλος Εμπορική Μον. ΕΠΕ, Family Recipes Dear Greece, Geodi, ΙΟΝ, Holigreen Πηνελόπη Κατσανίκου, Athena Sweet, Laura Chocolates, Galerie de Chocolat Laurence, Λάβδας, Lavita, Μελετιάδης ΑΕ, Nakas Group Cups, Nutree, Ohonos Snack, Oscar, Palse, Όλυμπος Αφοί Παπαγιάννη ΑΒΕΕ, Parfait, Παστέλι Michel, Petits Grecs, Quartet, Regina Νικόλαος Κουραντίδης.
Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter