Το Ιστιτούτο Προϊόντων Κρέατος – ΙΠΚ, με την υποστήριξη του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος – ΣΕΒΕΚ – και της εταιρείας bioMérieux Industrial Applications Food Market & Product Manager – Adriatic Cluster, διοργανώνουν ημερίδα, με θέμα «Σύγχρονες Τεχνολογίες στην υπηρεσία του Ελέγχου Ποιότητας στην Επεξεργασία Κρέατος».

Θέματα που αποτελούν την αιχμή της σύγχρονης τεχνολογίας στον τομέα του κρέατος και ειδικότερα στον κλάδο της επεξεργασίας και στο έλεγχο της ποιότητάς του θα παρουσιασθούν την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 και ώρα 10.00 π.μ., στο ξενοδοχείο Electra Metropolis, Μητροπόλεως 15, στην Αθήνα.

Εισηγητές είναι η Πρόεδρος του ΙΠΚ και Διευθύντρια διασφάλισης ποιότητας της εταιρείας Νίκας ΑΒΕΕ, Βένη Γκίζα, ο Διευθυντής Μικροβιολογικού και Χημικού εργαστηρίου ΑΠΣΙ Πίνδος, Απόστολος Πατσιάς, και ο bioMérieux Adriatic Cluster, Food Market & Product Manager, Βασίλης Αρβανιτίδης.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter