Πέντε ελληνικές επιχειρήσεις τροφίμων και αγροτικών παραδοσιακών προϊόντων έλαβαν μέρος, μεταξύ 1.650 εκθετών από 66 χώρες, στην 82η διεθνή έκθεση τροφίμων και αγροτικών παραδοσιακών προϊόντων, International Green Week Berlin 2017, που ολοκληρώθηκε στις 29 Ιανουαρίου στο Βερολίνο.

Στο ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο, που διοργανώθηκε από την K.L.Ni. Promotion (μέλους του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, επίσημου αντιπροσώπου της έκθεσης σε Ελλάδα και Κύπρο, συμμετείχαν οι εταιρείες: Aρμακάδι, Αuthentico, Κτήμα Μήλιου, Πελέχρας Αθανάσιος και Το Μέλι της Αρκούδας.

Η International Green Week του Βερολίνου είναι μία από τις λίγες εκθέσεις στη Γερμανία, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιούν οι εκθέτες απευθείας πωλήσεις στο κοινό. Φέτος, οι συνολικά 400.000 επισκέπτες της έκαναν αγορές άνω των 46 εκατ. ευρώ. Η επόμενη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 19-28 Ιανουαρίου 2018.