Εσπερίδα με θέμα τη σύμπραξη του μεταποιητικού τομέα και της πρωτογενούς παραγωγής είχε διοργανώσει στις 23 Μαΐου η Intercomm Foods, με σκοπό να εξασφαλίσει βιωσιμότερο μέλλον για τη βιομηχανία της πράσινης ελιάς της Χαλκιδικής.

Η εσπερίδα, η οποία περιέλαβε θεματικές για την καλλιέργεια και ανάπτυξη του ελληνικού προϊόντος Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) είχε λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Pomegranate, στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

Στελέχη και συνεργάτες της Intercomm Foods ΑΕ, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή έδωσαν το «παρών». Το ίδιο έπραξαν και αρκετοί παραγωγοί από τις περιοχές Χαλκιδικής και Καβάλας, ώστε να αξιοποιήσουν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν σκέψεις, απόψεις αλλά και προτάσεις για ένα ελπιδοφόρο και βιώσιμο μέλλον της ΠΟΠ πράσινης ελιάς Χαλκιδικής.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter