Την Τρίτη 2 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί από την Promo Solution στο Ξενοδοχείο Metropolitan (πρώην Chandris) συνέδριο με θέμα: «Innovation in the Food and Beverage Industry» («Καινοτομία στην βιομηχανία των Τροφίμων και Ποτών»). Στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου, ‘Ελληνες και ξένοι ομιλητές θα αναλύσουν το θέμα της καινοτομίας στον τομέα της βιομηχανίας των ποτών και των τροφίμων και θα σκιαγραφήσουν την υπάρχουσα κατάσταση τόσο στην διεθνή όσο και στην εγχώρια αγορά προσφέροντας λύσεις με βάση την εμπειρία τους και τις γνώσεις τους.

Οι ομιλητές του συνεδρίου προέρχονται από τις σημαντικότερες πολυεθνικές και ελληνικές επιχειρήσεις, όπως Nielsen, Unilever, Nestle, Vivartia (Goody’s), Creta Farm, Νηρεύς Ιχθυοκαλλιέργειες, Sprint Integrated Communications, αλλά και από τον ακαδημαϊκό χώρο (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών). Στόχος του συνεδρίου μέσω των ομιλιών είναι η δημιουργία μιας πλατφόρμας ανταλλαγής ιδεών πάνω σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, προσφέροντας μια πλήρη και εμπεριστατωμένη εικόνα για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της καινοτομίας στον κλάδο των τροφίμων και ποτών. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν από τους ακολούθους ομιλητές:

  • Jonathan Banks, Business Insight Director, Nielsen (Λονδίνο).
  • Mehmood Khan, Global Leader of Innovation PD, Unilever (Λονδίνο).
  • Γεώργιος Πανηγυράκης, Καθηγητής Μάρκετινγκ & Διευθυντής MBA, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
  • Αριστείδης Μπελλές, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Νηρεύς Ιχθυοκαλλιέργειες ΑΕ.
  • Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Sprint Integrated Communications.
  • Vivek Dogra, Project Leader-Innovation Acceleration Team, Nestle (Ελβετία).
  • Τζένη Λαχανά, Marketing Manager, Creta Farm.

Λόγω περιορισμένων θέσεων, μπορείτε να κάνετε προκράτηση στο τηλ. 210 9630 630 ή μέσω e-mail στο k.malandraki@promosolution.net.