Η Διεθνής ‘Εκθεση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής ΙΒΑ διοργανώνεται κάθε τρία χρόνια σε διαφορετικό χώρο. Το 2009 θα διεξαχθεί στο Ντίσελντορφ από τον εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, από 3 έως 9 Οκτωβρίου.

Από πολλά χρόνια, τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή του το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, η ΙΒΑ ήταν ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της βιομηχανίας. Ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των εκθετών και επισκεπτών μετέβαλε αυτήν την έκθεση σε «παγκόσμια αγορά της βιομηχανικής αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής». Οι εκθέτες μπορούν να υπολογίζουν σε καλά αποτελέσματα, λόγω της μεγάλης διεθνούς συμμετοχής, της τεχνικής πληροφόρησης και των πολλών αγοραστών, οι οποίοι επισκέπτονται την έκθεση”.

Η ΙΒΑ παρουσιάζει ό,τι περιλαμβάνει η παραγωγή και η πώληση προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Τα εκθέματα θα είναι τα εξής:

  • Επενδυτικά αγαθά, όπως μηχανήματα και εξοπλισμός για την αρτοποιία & ζαχαροπλαστική, κλίβανοι και εξαρτήματα, σιλό, μονάδες συσκευασίας, εγκαταστάσεις αρτοποιείων, εξοπλισμός ψύξεως και μηχανήματα καθαρισμού.
  • Εξοπλισμός για το λιανικό εμπόριο, όπως καταστήματα πωλήσεως προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, ηλεκτρονικές ταμειακές μηχανές, εκθέματα βιτρίνας.
  • Ημιτελικά και τελικά προϊόντα, πρώτες ύλες, βοηθητικά αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, υλικά συσκευασίας.
  • Συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας.

Μία σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων και συμποσίων πάνω σε σύγχρονα θέματα της βιοτεχνίας, της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, καθώς και συναντήσεις μελών Διοικητικών Σωματείων και Συνδέσμων του κλάδου πλαισιώνουν την έκθεση.

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στις ιστοσελίδες: www.iba.de, www.bakery-china.de, ενώ για κάρτες εισόδου -με μειωμένη τιμή και 10% έκπτωση για τα μέλη- μπορείτε ν’ απευθυνθείτε στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο της ‘Εκθεσης του Μονάχου στην Ελλάδα και την Κύπρο. Για πληροφορίες: στην Αθήνα, τηλ.: 210 6419 000 & 210 6419 038, fax: 210 6445 175, και στη Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 327 733, fax: 2310 327 737.