Η Βιομηχανία Ζυμαρικών Ήλιος παρουσιάζει την ολοκαίνουρια ιστοσελίδα www.kritharoto.gr με συνταγές από τη Ντίνα Νικολάου και προσκαλεί το κοινό σε ένα δημιουργικό ταξίδι παρασκευής συνταγών, έχοντας ως βάση το ζυμαρικό κριθαράκι. Αναλυτικά, η Ήλιος θέλοντας να συνδέσει απόλυτα το όνομά της με το καθιερωμένο ζυμαρικό της ελληνικής γαστρονομίας «κριθαράκι», παρουσιάζει στη νέα της ιστοσελίδα την ποικιλία των οκτώ διαφορετικών κωδικών που διαθέτει, μέσα από εμπνευσμένες συνταγές της διακεκριμένης σεφ Ντίνας Νικολάου.

Στόχος της Ήλιος είναι η ανάδειξη του ξεχωριστού ζυμαρικού στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Μεταξύ των κλασικών επιλογών σε κριθαράκι Ήλιος συγκαταλέγονται το Κριθαράκι Μέτριο, το Κριθαράκι Χονδρό καθώς και η Χρυσή Μανέστρα. Στις πιο ιδιαίτερες επιλογές βρίσκουμε το Βιολογικό Κριθαράκι, το Κριθαράκι Ολικής Άλεσης, το Βιολογικό Κριθαράκι Ζείδωρος Γης Ολικής Άλεσης με δίκοκκο σιτάρι, το Κριθαράκι Λαχανικών Ήλιος και το Κριθαράκι Χωρίς Γλουτένη.

Το λανσάρισμα της νέας ιστοσελίδας, είναι αποτέλεσμα της συνέργιας της Ήλιος με τη σεφ Ντίνα Νικολάου, πρέσβειρα της ελληνικής γαστρονομίας και στενή συνεργάτιδα της εταιρείας. Με την πληθώρα επιλογών σε συνταγές που θα παρουσιάζονται κάθε μήνα από τα social media της σεφ, της Ήλιος και φυσικά από το kritharoto.gr, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει ιδιαίτερες τεχνικές παρασκευής κριθαρότο.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter