Το Motor Festival ξεκίνησε το 2013 και μετράει 21 επιτυχημένες διοργανώσεις, ως ένας θεσμός που ενώνει και αναδεικνύει σε μια γιορτή, τους διαφορετικούς κόσμους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η Βίκος Cola, ως χορηγός του 22ου Motor Festival, συνοδεύει τις στιγμές των καταναλωτών, χαρίζει δροσιά και τους «ξεδιψάει» καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Αξίζει να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι ο σκοπός του Motor Festival είναι να διδαχθούν οι νέοι για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό σε πρότυπα επαγγελματιών αθλητών με απώτερο σκοπό τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων. Με την υποστήριξη της παγωμένης Βίκος Cola απολαμβάνουμε το πιο εντυπωσιακό γεγονός στον κόσμο της μηχανοκίνησης, που συγκεντρώνει πλέον δεκάδες χιλιάδες θεατές και εκατοντάδες επαγγελματίες εκθέτες, για να ζήσουμε όλοι μαζί μια ξεχωριστή εμπειρία.

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την παγωμένη Βίκος Cola και να παρακολουθήσουν παράλληλα κάθε στιγμή του Motor Festival, από τις 23 έως τις 25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.

Με το βλέμμα στο αθλητικό ιδεώδες, διάσημοι οδηγοί και αθλητές του μηχανοκίνητου χώρου της χώρας μας και του εξωτερικού, παρευρίσκονται εκεί, για να δείξουν το δρόμο της εξέλιξης και να χτίσουν ισχυρές βάσεις για τη διάδοση της αθλητικής μηχανοκίνησης.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter