Μια ταχεία αναπτυσσόμενη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα, η SISA Hellas, μέλος του ομίλου αγορών Mesis, στο πλαίσιο των στόχων της για πανελλήνια ανάπτυξη του δικτύου της, προχώρησε πέρυσι στη δημιουργία 5 νέων σημείων πώλησης σε Αγρίνιο, ‘Αρτα και Καινούργιο Τριχωνίδας και 2 νέων Issimo SISA (220 τμ και 100 τμ αντίστοιχα) στην τουριστική περιοχή των Χανίων. Ταυτόχρονα, ο όμιλος έκανε την είσοδό του στην αγορά της Κρήτης, με την υποστήριξη του cash & carry Μυλωνάκης, επιχείρησης-μέλους του ομίλου.

Την άνοιξη πέρυσι, εξάλλου, ολοκληρώθηκε η πρώτη συλλογή παροχών της κάρτας πιστότητας SISA Card. ‘Ηδη, η SISA Hellas επεξεργάζεται για την περίοδο 2008-2009 την ολοκλήρωση του καταλόγου δώρων της κάρτας, όπως και την παροχή νέων υπηρεσιών. Σύμφωνα με στελέχη της εταιρείας, από την έναρξη της εφαρμογής της SISA Card οι κάτοχοί της ανταποκρίθηκαν μαζικά στις παροχές της κατά τρόπο που προκάλεσε έκπληξη.

Επίσης, σύντομα αναμένεται να τοποθετηθεί σε όλα τα σημεία πώλησης SISA η νέα σειρά προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας Primo. Πρόκειται για ποιοτικά discount προϊόντα που ενισχύουν το κωδικολόγιο, κυρίως των μικρών και μεσαίων, καταστημάτων του ομίλου Mesis, με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Φέτος, η εταιρεία προγραμματίζει την ανάπτυξη νέων καταστημάτων, πολλά εκ των οποίων βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησής τους. Παράλληλα, βασική επιδίωξή της είναι να ενισχύσει και να εμπλουτίσει το ενιαίο σύστημα μηχανοργάνωσης και μάρκετινγκ των υποδομών της, με σκοπό την καθιέρωση του ονόματος SISA στις περιοχές,  όπου δραστηριοποιείται ο όμιλος.

Σημειώνεται ότι σύντομα ολοκληρώνεται, σύμφωνα με τις ιταλικές προδιαγραφές κατασκευής και λειτουργίας, το πρώτο κέντρο διανομής-CEDI (Centro Distribuzione) της SISA Hellas στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, συνολικής έκτασης άνω των 10.000 τμ, με στόχο την ταχύτερη, αξιόπιστη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των μελών του ομίλου.