“Η πιστοποίηση Dermocert σφραγίζει καθένα από τα προϊόντα της ξεχωριστά”, δηλώνουν οι υπεύθυνοι του προϊόντος. “Η σφραγίδα Dermocert έρχεται για να διασφαλίσει την αποτελεσματικότητα και την υψηλή συμβατότητα ακόμη και σε ευαίσθητο δέρμα, ενώ παράλληλα διαβεβαιώνει ότι όλα της τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα”.

Τα προϊόντα Diadermine διανέμονται από τα καταστήματα καλλυντικών και τα σούπερ μάρκετ. Είναι στην αγορά από τις 25 Αυγούστου 2008 με πρώτες τοποθετήσεις στο κανάλι των καλλυντικών, ενώ παράλληλα ολοκληρώνεται και η τοποθέτησή τους στο κανάλι των σούπερ μάρκετ.

Το προϊόν θα υποστηριχθεί έντονα τηλεοπτικά. Παράλληλα, θα υπάρχει και έντυπη διαφημιστική καμπάνια με ολοσέλιδες καταχωρίσεις, σαλόνια και δειγματοδιανομή μέσω των περιοδικών. Αναφορικά με την υποστήριξη μέσα στο κατάστημα, θα υπάρχουν σε πολλά σημεία σύμβουλοι ομορφιάς, που θα καθοδηγούν τις καταναλώτριες. Επιπλέον, θα λάβουν χώρα αρκετά events εντός των καταστημάτων με δραστηριότητες, όπως skin analysis και διαγωνισμοί με δώρα.

“Με την τοποθέτηση του Diadermine στο ράφι”, τονίζουν ο υπεύθυνοι της εταιρείας, “το λιανεμπόριο θα κερδίσει καταναλωτές, οι οποίοι μέχρι τώρα χρησιμοποιούσαν προϊόντα φαρμακείου, μιας και η σειρά μας πιστοποιεί την αποτελεσματικότητα, τη συμβατότητα και τον δερματολογικό έλεγχο, ενώ παράλληλα θα προσελκύσει αρκετό κόσμο που θα ήθελε να δοκιμάσει προϊόντα με συστατικά της επιλεκτικής διανομής σε προσιτές τιμές. Υπάρχει, λοιπόν, μετακίνηση πελατών και από αυτό το κανάλι, δεδομένου ότι και οι καταναλωτές βρίσκουν στο κανάλι ευρείας προϊόντα που τους ταιριάζουν”.