Μία πρωτότυπη προωθητική καμπάνια ξεκίνησε χθες στη Σερβία, που «ενώνει» δύο θυγατρικές του ομίλου Ahold Delhaize: τη σερβική Maxi και την ελληνική ΑΒ Βασιλόπουλος. Ειδικότερα, από τις 2 Ιουλίου έως τα τέλη Αυγούστου οι χρήστες του προγράμματος πιστότητας Moj Maxi της σερβικής αλυσίδας Maxi έχουν διαθέσιμο ένα κουπόνι έκπτωσης 10% το οποίο μπορούν να εξαργυρώσουν κατά τις αγορές τους στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, εφόσον σχεδιάζουν να επισκεφθούν τη χώρα μας για τις διακοπές τους. Σημειώνεται ότι το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί άπαξ για αγορές έως 300 ευρώ.

H καμπάνια ανακοινώθηκε με μία αφίσα που… μυρίζει Ελλάδα, με ένα γαλανόλευκο σκηνικό που παραπέμπει στη Σαντορίνη και μία ταμπέλα με το λογότυπο της ΑΒ Βασιλόπουλος. «Πηγαίνετε στην Ελλάδα;», είναι το ερώτημα που θέτει στους πελάτες της η Maxi, ενημερώνοντάς τους για την προσφορά που μπορούν να αξιοποιήσουν, εφόσον έρθουν στη χώρα μας για διακοπές.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Σερβία, λόγω και της εγγύτητάς της με την Ελλάδα, είναι μία χώρα από την οποία η χώρα μας υποδέχεται κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες, και η προωθητική καμπάνια της Maxi αναμένεται να φέρει αρκετούς από αυτούς στα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter