Το premium brand cachaça Magnífica de Faria ενέταξε στο χαρτοφυλάκιό της η Beverage World. Η Magnífica de Faria, με καταγωγή από το Ρίο ντε Τζανέιρο, ξεκίνησε το 1985 από τον Ζοάο Λουίζ ντε Φαρία και αποτελεί μέρος της νεοσύστατης κατηγορίας cachaça, της cachaça de alambique, η οποία αναγνωρίστηκε επίσημα από την κυβέρνηση της Βραζιλίας το 2023, ώστε να διαφοροποιήσει το συγκεκριμένο στυλ cachaça, μεταξύ των προϊόντων που παρασκευάζονται με διαδικασία συνεχούς απόσταξης.

Στρατηγική «beverages around the clock»
Η Beverage World εστιάζει στη στρατηγική «beverages around the clock», ώστε να προσφέρει στους καταναλωτές μοναδικές προτάσεις γεύσης και απόλαυσης για κάθε περίσταση και κάθε στιγμή της ημέρας. Συν τοις άλλοις, το ελληνικό κοινό και το τουριστικό κοινό που επισκέπτεται την Ελλάδα φέρεται να δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στο κοκτέιλ της Caipirinha. Η Magnífica de Faria διατίθεται σε 15 ευρωπαϊκές αγορές, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, της Ιταλίας και της Γαλλίας. Πρόσφατα συμπεριλήφθηκε στο Top 10 του διακεκριμένου κλαδικού οδηγού Drinks International 2024 Report, στην κατηγορία cachaça.

Ακόμη, διακρίθηκε με τη δέκατη θέση στα Top Selling Brands και την έκτη στα Top Trending Brands. «Έχουμε εντυπωσιαστεί με την ποιότητα και το εύρος της σειράς προϊόντων της Magnífica de Faria. Είμαστε σίγουροι ότι οι Έλληνες επαγγελματίες του κλάδου Ho.Re.Ca. θα εκτιμήσουν και θα αγαπήσουν το brand», δήλωσε η Marketing and Trade Marketing της Beverage World, Κλαίρη Χαρόγιαννη.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter