Η ΠΟΥΛΙΑΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ πρόκειται να αντιπροσωπεύσει τη διεθνή εταιρεία NCR στα συστήματα POS και Information kiosk, διαθέτοντας στην ελληνική αγορά μεγάλη ποικιλία εξοπλισμού και ολοκληρωμένων λύσεων. Η NCR διαθέτει πλήρη σειρά συστημάτων information kiosks, τα οποία είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προσφέρουν την απαιτούμενη υπολογιστική ισχύ και να είναι εύχρηστα. Ένα σύστημα information kiosks, με την προσθήκη π.χ. ενός αναγνώστη barcode, ενός εκτυπωτή αποδείξεων και ενός αναγνώστη πιστωτικών καρτών, είναι δυνατόν να μετατραπεί σε μονάδα σελφ σκάνινγκ, υποκαθιστώντας πλήρως ένα ταμείο.

Η NCR, έχοντας ήδη δημιουργήσει αξιοσημείωτη εικόνα στην ελληνική αγορά με τα τραπεζικά της συστήματα, αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε συνεργασία με την εταιρεία ΠΟΥΛΙΑΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ και να προωθήσει στη χώρα μας τα συστήματα που διαθέτει για εξοπλισμό επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου.

Η NCR Corporation δραστηριοποιείται ήδη σε 130 χώρες με 1.100 υποκαταστήματα και 35.000 εργαζόμενους. Στην 100χρονη ιστορία της έχει προσφέρει λύσεις στον χρηματοοικονομικό τομέα, ο οποίος είναι και ο κυριότερος πόρος της, σε μεγάλους οργανισμούς και στο λιανικό εμπόριο. Η διεύθυνση Industrial & Retail Solutions της ΠΟΥΛΙΑΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ θα αντιπροσωπεύσει την NCR σε συστήματα POS και Information kiosk, διαθέτοντας στην ελληνική αγορά μεγάλη ποικιλία εξοπλισμού ή ολοκληρωμένων λύσεων ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.

Τα information kiosk έκαναν την εμφάνισή τους σε κοινόχρηστους κυρίως χώρους, με στόχο την παροχή πληροφοριών κυρίως τουριστικού περιεχομένου. Η εταιρεία NCR διαθέτει μια πλήρη σειρά από information kiosks, τα οποία είναι σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν την απαραίτητη υπολογιστική ισχύ σε συνδυασμό με ευκολία χρήσης και καλαίσθητη παρουσία.

Στην απλούστερη μορφή του, το information kiosk της NCR είναι μια οθόνη αφής υγρών κρυστάλλων με διάσταση από 12 έως 17 ίντσες, στο πίσω μέρος της οποίας έχει ενσωματωθεί ένας υπολογιστής. Ο χρήστης αγγίζοντας την οθόνη έχει τη δυνατότητα να παίρνει πληροφορίες για προϊόντα ή ακόμα και να βλέπει κάποιο διαφημιστικό video clip.

Οι δυνατότητες

Οι δυνατότητες του information kiosk ξετυλίγονται όταν σε αυτό αρχίσουμε να προσθέτουμε τον προαιρετικό εξοπλισμό, όπως για παράδειγμα αναγνώστη μαγνητικών καρτών, αναγνώστη barcode ή ακόμα και εκτυπωτές αποδείξεων.

Για παράδειγμα, με έναν αναγνώστη barcode, έναν εκτυπωτή αποδείξεων και έναν αναγνώστη για προσωπικές ή πιστωτικές κάρτες, το information kiosk μετατρέπεται σε μια μονάδα σελφ σκάνινγκ και αντικαθιστά πλήρως ένα ταμείο. Μόνο με τον αναγνώστη barcode είναι δυνατό να λειτουργήσει ως μονάδα ελέγχου τιμής του προϊόντος, ενώ τέλος μόνο με τον αναγνώστη καρτών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προωθήσει κάποιες προσφορές στους αφοσιωμένους πελάτες του καταστήματος. Το κόστος ενός information kiosk ξεκινά από τα 5.000 δολάρια χωρίς σε αυτό να περιλαμβάνεται προαιρετικός εξοπλισμός και λογισμικό.

Σύμφωνα με τον κο Δημήτρη Μαυραγάνη, γενικό διευθυντή του τμήματος Industrial & Retail Solutions της εταιρείας ΠΟΥΛΙΑΔΗΣ, “Τα προϊόντα της NCR έρχονται να συμπληρώσουν την υπόλοιπη σειρά προϊόντων που διαθέτει το τμήμα μας, καλύπτοντας κυρίως την κορυφή της εν δυνάμει πελατειακής μας πυραμίδας”.

Από την πλευρά της NCR Hellas, ο κος Στέλιος Φράγκος, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, τόνισε ότι “Η τεχνογνωσία της NCR σε λύσεις λιανικού εμπορίου σε συνδυασμό με την ηγετική θέση που έχει ο όμιλος ΠΟΥΛΙΑΔΗ στη συγκεκριμένη αγορά διασφαλίζει κατά μεγάλο βαθμό την επιτυχία της συνεργασίας” και συμπλήρωσε: “Πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε πολύ καλό μερίδιο της αγοράς του λιανικού εμπορίου σε ολοκληρωμένες λύσεις που βασίζονται σε POS και Information kiosks”.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα προϊόντα της NCR έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 9283789.