Με δύο νέα παραδοσιακά προϊόντα, τη φέτα και τη γραβιέρα, η Μινέρβα «εγκαινιάζει» την επέκτασή της στα τυροκομικά, στο πλαίσιο της στρατηγικής διεύρυνσης των δραστηριοτήτων της στον ευρύτερο τομέα των τροφίμων. ‘Ηδη ξεκίνησε και η διάθεσή τους από τις μεγαλύτερες λιανεμπορικές αλυσίδες σε όλη τη χώρα.

Ειδικότερα, στη γκάμα των προϊόντων «Χωριό» προστίθεται η νέα ομώνυμη φέτα, που προσφέρει την αυθεντική γεύση και τη σταθερή ποιότητα της παραδοσιακής φέτας ΠΟΠ. Διατίθεται σε πακέτα vacuum συσκευασίας 200 και 400 γρμ, σε τάπερ με φυσική άλμη των 400 γρμ, 900 γρμ, 2 κιλών και 4 κιλών, καθώς και στον πάγκο των τυριών. Επιπλέον, η νέα γραβιέρα «Χωριό» της Μινέρβα διατίθεται σε πακέτο vacuum 300 γρμ, καθώς και στον πάγκο των τυριών.

Η είσοδος της εταιρείας στα τυροκομικά ακολούθησε την απόκτηση πρόσφατα τυροκομικής μονάδας στο Επισκοπικό Ιωαννίνων, δυναμικότητας 4.000 τόνων, στο πλαίσιο της οποίας εξελίσσεται τριετές επενδυτικό πρόγραμμα εκσυγχρονισμού και επέκτασης της μονάδας, συνολικού κόστους 10 εκατ. ευρώ.