Δεκαεφτά ελληνικές επιχειρήσεις συμμετείχαν στο ελληνικό ομαδικό περίπτερο στην κλαδική έκθεση τροφίμων-ποτών με απευθείας πώληση Food & Life, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Μόναχο.

Το περίπτερο διοργάνωσε για έκτη συνεχή φορά η εταιρεία-μέλος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, K.L.Ni. Promotion υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου. Στο εν λόγω περίπτερο συμμετείχε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με έντεκα τοπικές επιχειρήσεις, η Κρήτη με πέντε και το Άργος με μία επιχείρηση. Τα κύρια προϊόντα που παρουσίασαν ήταν το ελαιόλαδο, οι ελιές, το μέλι, οι σάλτσες, τα chutneys, οι μαρμελάδες, τα τυριά και το κρασί.

Για την ενίσχυση των ελληνικών επιχειρήσεων διοργανώθηκαν τη δεύτερη μέρα της έκθεσης από την Ελληνοβαυαρική κοινότητα και τη διοργανώτρια εταιρεία Β2Β συναντήσεις με γερμανικές επιχειρήσεις τροφίμων, μεταξύ των οποίων εισαγωγείς, μικρές αλυσίδες και καταστήματα delicatessen. Στην έκθεση πήραν μέρος 325 εκθέτες και την επισκέφθηκαν περισσότεροι από 121.000 επισκέπτες. Η επόμενη Food & Life θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 25 και 29 Νοεμβρίου 2020.