Η Ελληνική Εταιρεία Αγορών έλαβε μέρος στη Διεθνή ‘Εκθεση Τροφίμων, Ποτών και Τεχνολογίας (IFDTEX), η οποία διοργανώθησε στο Metropolitan Exhibition Center. Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά όλη την γκάμα των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας Proton, καθώς και την εταιρεία ως ένα ολοκληρωμένο σύνολο παροχής υπηρεσιών, το οποίο αποτελείται από ενέργειες marketing, ταυτοποίηση καταστημάτων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, category management, κάρτα πιστότητας, προϊόντα Proton, project pricing, αναλώσιμα καταστημάτων, κεντρικές αποθήκες κλπ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ομίλου αγορών, η συμμετοχή στην έκθεση και η οργανωμένη παρουσία της με ένα εντυπωσιακό περίπτερο τής έδωσε τη δυνατότητα να αναπτύξει τις αγορές της με καινούργιες καινοτόμες εταιρείες, να βρει νέους προμηθευτές, να επεκταθεί σε πωλήσεις στην Κύπρο, καθώς και να γνωρίσει ιδιοκτήτες σούπερ μάρκετ από το σύνολο της ελληνικής επικράτειας. Αξίζει να σημειωθεί ότι έκλεισε συμφωνία με πάνω από 20 νέες επιχειρήσεις, οι οποίες πληρούν τις προδιαγραφές του ομίλου. Σύντομα ο όμιλος θα απαριθμεί 370 μέλη και 670 καταστήματα πανελληνίως.

Οι ενέργειες της εταιρείας συνεχίζονται και στη Βόρεια Ελλάδα, όπου η ΕΛΕΤΑ συμμετέχει στην έκθεση Detrop της Θεσσαλονίκης (6-9 Μαρτίου) με εξίσου δυναμική παρουσία.