Στις 17 Ιανουαρίου η DeAgostini Hellas κυκλοφόρησε αποκλειστικά στα περίπτερα και στα καταστήματα ψιλικών τη νέα δεκαπενθήμερη έκδοση «Οι Μεγάλοι Κλασικοί Συνθέτες». Κάθε τεύχος συνοδεύεται από 2 CD με έργα κλασικών συνθετών.

Στις 17 Ιανουαρίου η DeAgostini Hellas κυκλοφόρησε αποκλειστικά στα περίπτερα και στα καταστήματα ψιλικών τη νέα δεκαπενθήμερη έκδοση “Οι Μεγάλοι Κλασικοί Συνθέτες”. Κάθε τεύχος συνοδεύεται από 2 CD με έργα κλασικών συνθετών.

Η σειρά αυτή αποτελεί ένα μοναδικό μουσικό ρεπερτόριο με τα μουσικά έργα των μεγαλύτερων συνθετών, όπως Μότσαρτ, Μπετόβεν, Βιβάλντι, Tσαϊκόφσκι, Σούμπερτ, Σούμαν κ.λπ. Κάθε τεύχος είναι αφιερωμένο σε ένα μόνο συνθέτη, για τον οποίο αναφέρονται πληροφορίες σχετικά με τη ζωή και το έργο του. Μαζί με το τεύχος δίνονται 2 CD με τα σημαντικότερα έργα του συνθέτη. Δίνεται έτσι η ευκαιρία στους λάτρες της κλασικής μουσικής να αποκτήσουν μια ξεχωριστή συλλογή, εμπλουτισμένη με πληροφορίες για τη ζωή και το έργο των μεγάλων κλασικών συνθετών, αλλά και με εξαιρετικά CD.

Η σειρά υποστηρίζεται από μεγάλη διαφημιστική καμπάνια στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, σε συνδυασμό με την ιδιαιτέρως χαμηλή τιμή που διατίθεται το πρώτο τεύχος, καθώς και τη χρήση προωθητικών υλικών στα σημεία πώλησης.

Η εξαιρετική ποιότητα που χαρακτηρίζει το νέο αυτό προϊόν, σε συνδυασμό με την ανταγωνιστική τιμή του και την καθολική τοποθέτησή του, είχαν ως αποτέλεσμα όχι μόνο να πραγματοποιηθούν αλλά και να ξεπεραστούν οι στόχοι που είχε θέσει η DeAgostini Hellas.

“Οι Μεγάλοι Κλασικοί Συνθέτες”: μια έκδοση με υψηλές προδιαγραφές

 • Ποιότητα: Είναι η δεύτερη φορά (μετά τη “Συλλογή Κλασικής Μουσικής’) που η DeAgostini τοποθετεί μια πολυτελή έκδοση μουσικής στο περίπτερο. Τόσο το περιοδικό όσο και η εγγραφή των CD είναι πολύ επιμελημένα.

 • Ανταγωνιστική τιμή: Το πρώτο τεύχος πωλείται στην ιδιαίτερα χαμηλή τιμή των 690 δρχ.

 • Επιλογή υλικού με βάση τις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού.

 • Μεγάλη διαφημιστική καμπάνια στην τηλεόραση.

 • Ευέλικτη συσκευασία κυρίως όσον αφορά την εύκολη τοποθέτηση του προϊόντος στο σημείο (τρύπα στο χαρτόνι), αλλά και όσον αφορά την ασφάλεια των CD (κολλημένα με ειδική δυνατή κόλλα).

 • Προωθητικό υλικό στο σημείο πώλησης με τη μορφή αφίσας για επιπλέον υποστήριξη του προϊόντος.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω ενεργειών τα δύο πρώτα τεύχη της έκδοσης “Οι Μεγάλοι Κλασικοί Συνθέτες” (αφιερωμένα στους συνθέτες Μότσαρτ και Μπετόβεν) έγιναν ανάρπαστα από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τους, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί αναδιανομή τους στα περισσότερα σημεία πώλησης.

“Γραμματόσημα του Κόσμου”

Στις 14 Φεβρουαρίου η DeAgostini Hellas λάνσαρε τη σειρά “Γραμματόσημα του Κόσμου”. Πρόκειται για μια μοναδική συλλογή αυθεντικών γραμματοσήμων και κάθε τεύχος της σειράς περιλαμβάνει 25 γραμματόσημα και 1 περιοδικό πλούσιο σε πληροφορίες γύρω από τα γραμματόσημα και την ιστορία τους.Η συλλογή δίνει τη δυνατότητα στον αναγνώστη να συγκεντρώσει ένα μεγάλο αριθμό γραμματοσήμων και να μυηθεί στον κόσμο του φιλοτελισμού, καθώς του παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες για να οργανώσει τη συλλογή του.

Με το πρώτο τεύχος δίνεται ως δώρο το γραμματόσημο “PENNY BLACK”. Πρόκειται για το πρώτο γραμματόσημο στον κόσμο, σε ειδική έκδοση του κρατιδίου του Μπουτάν, τυπωμένο ανάγλυφο σε φύλλο χρυσού 22 καρατίων. Έχει αναπαραχθεί σε συγκεκριμένο αριθμό αντιτύπων αποκλειστικά για τη συλλογή “Γραμματόσημα του Κόσμου”.

“Γραμματόσημα του Κόσμου”: μια πρωτοποριακή ιδέα της DeAgostini Hellas

 • Καινοτομία: Για πρώτη φορά μια τέτοια συλλογή κυκλοφορεί αποκλειστικά μόνο σε περίπτερα και καταστήματα ψιλικών.

 • Μια έκδοση υψηλής ποιότητας: Το κάθε τεύχος αποτελεί μια πλήρη πηγή πληροφοριών, πολιτιστικών, οικονομικών, πολιτικών αλλά και ιστορικών γεγονότων, στοιχεία που περιέχονται στα γραμματόσημα της συλλογής τα οποία συνοδεύουν κάθε τεύχος (5 γραμματόσημα χωρών, 10 θεματικά γραμματόσημα και 10 γραμματόσημα έκπληξη), καθώς και πολλά δώρα για το σετ του φιλοτελιστή.

 • Χαμηλή τιμή πρώτου τεύχους: Η ιδιαίτερα χαμηλή τιμή του πρώτου τεύχους στις 1.290 δρχ. / 3,78 ευρώ θα συντελέσει σημαντικά στην αύξηση των πωλήσεων.

 • Ιδανική συσκευασία προϊόντος: Η συσκευασία του προϊόντος είναι ιδανική για την προστασία των γραμματοσήμων, αλλά και για τη σωστή τοποθέτηση του προϊόντος στο σημείο πώλησης.

 • Μεγάλη διαφημιστική καμπάνια: Για μία ακόμη φορά η DeAgostini Hellas θα υποστηρίξει το προϊόν της με μια μεγάλη διαφημιστική καμπάνια στην τηλεόραση, γνωστοποιώντας στο κοινό την κυκλοφορία της νέας της συλλογής.